پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » ۵ دلیل مصرف زنجبیل در وعده صبحانه

۵ دلیل مصرف زنجبیل در وعده صبحانه

سلامت | 1398-05-02 | ۸۳۸ بازدید | نظرات

این گیاه موارد مصرف زیادی دارد  از جمله:

۱-مقابله با سردرد

۲-درمان اسهال

۳-تقویت کننده حافظه

۴-تسکین دهنده درد مفاصل

۵-برطرف کننده تشنگی

۶- مانع لخته شدن خون و گرفتگی رگ‌های خونی

۷-طراوت و تازگی بخشیدن به پوست

۸- بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد و ……..

عکس, ۵ دلیل مصرف زنجبیل در وعده صبحانه

ترکیبات موجود در زنجبیل مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل کرده و سلول‌ها را از گزند رادیکال‌های آزادی که باعث پیشرفت سرطان می‌شوند حفظ می‌کند. چربی‌های ضروری موجود در این ماده غذایی باعث می‌شود جریان خون در بدن افزایش یابد و این به بهبود دردهای عضلانی و رفع خستگی عضلاتی که از آنها کار کشیده‌اید، کمک می‌کند. در ادامه دلایلی که باید زنجبیل را در وعده ای مهم به نام صبحانه جای داد بیان می کنیم:

۱- بهبود سلامت روده‌ها

با مصرف زنجبیل بیشتر اختلالات گوارشی برطرف می‌شود. افزودن این گیاه خوراکی به وعده غذایی صبحانه سیستم گوارشی را تقویت می‌کند.

۲- کنترل سطح کلسترول

زنجبیل همچنین سطح کلسترول را کنترل می‌کند. افزایش سطح کلسترول بد خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را افزایش می‌دهد و برای سلامت قلب ضرر دارد. با مصرف این چاشنی خوراکی می‌توان سطح کلسترول بد خون را کاهش داد.

۳- حفظ سلامت مو و پوست

مصرف مرتب آب زنجبیل هر روز صبح به حفظ سلامت پوست و مو کمک کرده چرا که آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های موجود در آن برای پوست و مو مفیدند. همچنین از بدن در برابر عفونت‌های پوستی و بیماری‌ها حفاظت می‌کند.

۴- کمک به کاهش وزن

زنجبیل به کنترل اشتها کمک می‌کند. با مصرف زنجبیل هر روز صبح احساس نیاز به خوردن کمتر می‌شود. بهترین روش مصرف زنجبیل به منظور کاهش وزن، جوشانده زنجبیل یا آب زنجبیل است. برای تهیه جوشانده زنجبیل لازم است ابتدا مقداری آب را جوشانده و سپس دو تکه زنجبیل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را مدتی بجوشانید و سپس از صافی رد کنید تا آماده مصرف شود. همچنین مصرف این جوشانده هنگام صبح به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کند.

۵- کاهش التهاب

زنجبیل به دلیل خواص ضدالتهابی نیز شناخته شده‌ است. مصرف مرتب زنجبیل هنگام صبح در طولانی مدت به کاهش التهاب منجر می‌شود.

 


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲

نظرات