پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش پختن خورش پرتغال غذای دلچسب شمالی

روش پختن خورش پرتغال غذای دلچسب شمالی

خواندنی ها | ۲۲ آبان۱۳۹۴ | 6613 بازدید | نظرات

image روش پختن خورش پرتغال غذای دلچسب شمالی

 

این غذای خوشمزه ی شمالی حتی اگر شده برای یکبار درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید شما برای درست کردن این غذا به یک ساعت زمان نیاز دارید و اگر میخواهید این خورشت را برای ۳ نفر بپزید به این مواد :(مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.)مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.

اب پرتقال     ۳ پیمانه
خلال پسته     ۵۰ گرم
مرغ خام و خلال شده     ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط      ۲ عدد
آرد      ۲ قاشق غذا خوری
شکر      ۲ قاشق غذا خوری
پرتقال بزرگ      ۲ عدد
نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه : ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود. در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.


مطالب پربازدید

نظرات