اموزش درست کردن گز شبیه گز آردی اصفهان
خواندنی ها | 1394-11-17 | ۸۷۳۸ بازدید | نظرات
گز خوراکی شیرین و خوشمزه ای است که طرفداران زیادی دارد مخصوصا اگر گز آردی باشد و به دندانها نچسبد. گز اصفهان معروفترین گز ایران است که در این پست آموزش درست کردن آن را برای شما قرار داده ایم. گز از نظر ماندگاری و حفظ شرایط مصرف در بین مواد غذایی در مقام اول قرار دارد و دارای طولانی ترین پروسه (حدود ۸ ساعت) است .
مواد لازم :
مغز پسته: ۵۰ گرم
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: ۱/۴ پیمانه
گلوکز: ۱/۴ پیمانه
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سفید
طرز تهیه گز آردی :سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد.در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.گلوکز اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.چسبندگی آن را با انگشت تست کنید.اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد.سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند.حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید.۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود.روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید.گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه گز آردی , گز اصفهان
نظرات