پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » ۱۴۰ هزار تومن حق آرایش در فیش حقوق پرستاران زن

۱۴۰ هزار تومن حق آرایش در فیش حقوق پرستاران زن

خواندنی ها | 1395-03-23 | ۲۶۹۰ بازدید | نظرات

یکی از شرایط کار کردن پرستاران زن در یکی از بیمارستان خصوصی تهران اینه که آرایش غلیظ کنن! و چون لوازم آرایش گرونه، توی فیش حقوقیشون ماهی ۱۴۰ هزار تومن “حق آرایش” پرداخت میشه


سخنگوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پ‍زشکی گفت: متاسفانه وضعیت پوشش درتعدادی از بیمارستان های خصوصی با کدهای اخلاقی کشور ما و حتی کشورهای غربی هم خوانی ندارد.

عکس, ۱۴۰ هزار تومن حق آرایش در فیش حقوق پرستاران زن

دکتر ایرج حریرچی گفت: اگر موضوع پرداختی به پرستاران بابت آرایش ظاهری صحت داشته باشد این پرداختی غیرقانونی و قابل پیشگیری است.

وی افزود: چنین اقداماتی در شأن جامعه پرستاری و در شأن مدیریت بیمارستانهای خصوصی نیست که با توسل به این گونه اقدامات سعی در جلب بیمار داشته باشند.

عکس, ۱۴۰ هزار تومن حق آرایش در فیش حقوق پرستاران زن

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت:‌ اگر مدارکی دال بر این موضوع بدست آوریم با خاطیان به شدت برخورد می شود کما اینکه هم اکنون وضع پوشش خصوصی خلاف کدهای اخلاقی و عرفی جامعه است.

حریرچی گفت: نباید با اینگونه رفتارها شأن جامعه پزشکی تحت الشعاع قرار گیرد و محیط درمانی آلوده به مسائل غیر اخلاقی شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت علاوه بر صیانت از وضعیت بهداشت و درمان جامعه وظیفه ترویج فرهنگ اسلامی ایرانی را نیز برعهده دارد افزود: باید با افزایش نظارتها جلوی ارتکاب خطاهای فرهنگی در حوزه سلامت گرفته شود

عکس, ۱۴۰ هزار تومن حق آرایش در فیش حقوق پرستاران زن


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲

نظرات