پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » یک سالاد خوشمزه برای کاهش فشار خون

یک سالاد خوشمزه برای کاهش فشار خون

خواندنی ها | 1396-02-29 | ۱۳۵۴ بازدید | نظرات

ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

مواد مورد نیاز:

  • عدس: ۲۵۰ گرم
  • سیر (له شده): ۱ حبه
  • ترخون (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای: ۴ قاشق سوپخوری
  • خامه: ۱ قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): ۲ عدد
  • زیتون سیاه (خرد شده): ۵۰ گرم
  • جعفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): ۱ عدد
  • سس خردل (یا دانه خردل): ۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
 عکس, یک سالاد خوشمزه برای کاهش فشار خون
روش پخت:

۱٫ عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

۲٫ تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)
۳٫ پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۴٫ گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.
۵٫ سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲

نظرات