یک سالاد خوشمزه برای کاهش فشار خون
خواندنی ها | 1396-02-29 | ۱۳۵۴ بازدید | نظرات
ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.
مواد مورد نیاز:
- عدس: ۲۵۰ گرم
- سیر (له شده): ۱ حبه
- ترخون (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
- پنیر خامه ای: ۴ قاشق سوپخوری
- خامه: ۱ قاشق سوپخوری
- گوجه فرنگی (فیله و خرد شده): ۲ عدد
- زیتون سیاه (خرد شده): ۵۰ گرم
- جعفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپخوری
- لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده): ۱ عدد
- سس خردل (یا دانه خردل): ۲ قاشق چایخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری

روش پخت:
۱٫ عدس را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۲٫ تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)
۳٫ پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت ۱ دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۴٫ گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.
۵٫ سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.
نظرات