پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » مربای توت فرنگی در ۳۰ دقیقه

مربای توت فرنگی در ۳۰ دقیقه

خواندنی ها | 1401-04-13 | ۵۰ بازدید | نظرات

مواد لازم برای تهیه مربا توت فرنگی
توت فرنگی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۸۰۰ گرم (اگر مربا را شیرین‌تر می‌پسندید ۹۰۰ گرم)
آبلیمو: ½ قاشق چای‌خوری
هل، وانیل و گلاب: به میزان دلخواه

عکس, مربای توت فرنگی در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:
ابتدا کلاهک توت فرنگی‌ها را جدا کنید و سپس طبق دستور بالا بشورید. اگر دوست دارید مربا توت فرنگی درسته داشته باشید توت فرنگی‌ها را خرد نکنید و همان‌طور درسته نگه دارید. اگر هم مربا توت فرنگی خرد شده دوست دارید آن‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا از وسط نصف کنید. بهتر است برای مربای توت فرنگی درسته از توت فرنگی‌های کوچک و برای مربای توت فرنگی خرد شده از توت فرنگی‌های درشت استفاده کنید.
وقتی مربا به جوش آمد شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید مربای توت فرنگی روی شعله ملایم گاز به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در این مدت مرتب کف روی مربا را جمع کنید و دور بریزید.
اگر دوست دارید مربا طعم هل، وانیل و گلاب داشته باشد در ۱۰ دقیقه پایانی یک قاشق غذاخوری گلاب یا عرق هل و نوک قاشق چای‌خوری وانیل به آن اضافه کنید.
اگر خواستید از مربای توت فرنگی، شربت توت فرنگی هم بگیرید بعد از ۳۰ دقیقه با ملاقه شربت را جمع کنید و سپس به مربا آبلیمو بزنید. مربا را هم بزنید تا کاملا آبلیمو به خورد مربا برود. اجازه دهید مربا حسابی خنک شود و سپس در ظروف شیشه‌ای درب‌دار تمیز، خشک و بدون بو بریزید. درب شیشه مربا را محکم ببندید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:
*اگر می‌خواهید مربای توت فرنگی شما کپک نزند حتما اجازه دهید توت فرنگی‌ها بعد از شسته شدن کاملا خشک شون
*برای این‌که مربا توت‌فرنگی خوشرنگ‌تری داشته باشید بهتر است از قابلمه مسی، روحی یا لعابی برای درست کردن مربا استفاده کنید.
*حین درست شدن مربا به هیچ‌وجه درب قابلمه را نگذارید چون هم مربا بد رنگ و کدر می‌شود و هم روی گاز سر می‌رود.
*یکی از مشکلات انواع مربای خانگی شکرک زدن مربا است. اگر مربا را با شعله زیاد گاز پخته باشید حتما شکرک خواهد زد چون آب آن سریع تبخیر شده است. اگر مربای شما شکرک زد دوباره کمی آب جوش به آن اضافه کنید و دوباره مربا را روی شعله ملایم گاز بپزید.


مطالب پربازدید

نظرات