پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » قلق نرم شدن نان همبرگر

قلق نرم شدن نان همبرگر

خواندنی ها | 1401-10-21 | ۶۰ بازدید | نظرات

تهیه نان های خانگی هم به صرفه و اقتصادیه هم بسیار لذت بخش. یکی از گزینه هایی که بچه ها خیلی هوس میکنن خوردن غذاهای فست فودی یا غذاهای بیرونه. خیلی راحت توی خونه میتونی ازمواد غذایی سالم با خیال راحت برای عزیرانتون نان های خوشمزه ی خونگی تهیه کنید.

در این مطلب قلق نرم شدن نان همبرگر و طرز تهیه اون رو براتون میذارم

این رسپی بهترین نون همبرگر رو بهتون میده حتما امتحان کنید:

عکس, قلق نرم شدن نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر نرم و خوشمزه:

مواد لازم:

آرد قنادی: ۲ لیوان و نیم

روغن مایع:۴ قاشق غذاخوری

تخم مرغ:۱ عدد

آب :نصف لیوان

خمیر مایع: یک قاشق غذا خوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: یک عدد

اب ولرم: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد رو الک کنید با شکر و روغن و اب و خمیرمایع و نصف لیوان آب با هم زن یا خمیر زن بزنید که کاملا یکدست شه اگه خمیرتون خیلی سفت بود چند قاشق اب میتونید اضافه کنید.

توجه کنید خمیر همبرگر چسبنده س پس ارد زیادی به خوردش ندید. داخل ظرف رو چرب کنید و خمیر رو توش بذارید کمی روی خمیر رو روغن بزنید سلفون بکشید و روی سلفون رو چند تا با چاقو سوراخ بزنید و اجازه بدید یکساعت استراحت کنه که حجمش دو برابر بشه.

پف خمیر رو بگیرید و به شش قسمت مساوی تقسیمش کنید و چونه بگیرید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید شش قسمت خمیر را با فاصله از هم بچینید و دوباره روی خمیر را با سلفون بپوشونید و یک ربع بهش استراحت بدید.بعد یک ربع دوباره خمیر پف کرده و حالا میتونید زرده تخم مرغ و یک قاشق اب ولرم رو مخلوط کرده و روی نون ها بمالید و کنجد بزنید.

فر رو از قبل ده دقیقه گرم کنید و نونها رو با درجه حرارت ۱۸۰ درجه در فر به مدت ۲۰ دقیقه بذارید روشون طلایی بشه.

حتما بعد از دراوردن نونها از فر بمدت نیمساعت روی اونها رو با حوله نرم بپوشیونید(این همون قلق نرم شدنه) و بعد میتونید با همبرگر خونگی نرم و خوشمزه از عزیرانتون پذیرایی کنید.

نوش جان


مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱

نظرات