پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » فوت و فن های ضروری برای پخت برنج

فوت و فن های ضروری برای پخت برنج

خواندنی ها | 1401-10-25 | ۴۷ بازدید | نظرات

خیلی ها برای پخت برنج یه سری نکات مهم رو نمیدونن و همین باعث میشه برنج هاشون خوب قد نکشه و یا شفته و خمیر بشه.میشه با چندتا تکنیک ساده یه برنج فوق العاده پخت که قدکشیده و نرم باشه و از خوردنش لذت ببرین.

اولین و مهم ترین نکته این هست که حتما برنج رو با آب ولرم بشویید.از آب سرد یا آب داغ استفاده نکنین.. برنج رو اینقدر بشورید تا رنگ آب سفید بشه و دیگع شیری رنگ نباشه. اگه برنج تازه باشه دفعات شستشو بیشتره و هرچی برنج کهنه تر باشه دفعات شستشو کمتر میشه.برنج کهنه رو باید حداقل ۴ ساعت بذارین تا خیس بخوره ولی برنج تازه فقط نیم ساعت کافیه چون له میشه.حتما به برنج موقع خیس خوردن نمک اضافه کنین.

عکس, فوت و فن های ضروری برای پخت برنج

اگه میخواید برنج رو آبکش کنید به ازای هر لیوان برنج یک و نیم لیوان آب داخل ظرف بریزین و بذارین بجوشه. وقتی یه دونه برنج رو بین دو انگشت خودتون گذاشتین و راحت له شد دیگه جوشیدن کافیه و باید برنج رو صاف کنین.اگه میخواین برنجتون قد بکشه قبل از آبکش کردن یه لیوان آب یخ داخل قابلمه بریزین و سی ثانیه بعد آبکش کنین.با توجه به میزان برنج قابلمه رو انتخاب کنین اگه قابلمه خیلی نسبت به حجم برنج کوچیک تر باشه برنج جای کافی برای دم کشیدن نداره و له میشه.

اگه بعد از پخت برنج حس کردین برنج کم نمک شده حتما نمک رو توی یه کم آب ولرم حل کنین و روش بدین تا کم نمکیش برطرف بشه.

اگه هم دوست دارین برنجتون خیلی سفید بشه توی مرحله جوشیدن یه قاشق آب نارنج بهش اضافه کنین و اگه د.ست دارین زرد رنگ بشه موقع سرو روش یه کم روغن حیوانی محلی و آب زعفران بدین تا رنگ و عطر و طعم فوق العاده پیدا کنه .


مطالب پربازدید

امروز یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

نظرات