فوت و فن های ضروری برای پخت برنج
خواندنی ها | 1401-10-25 | ۴۷ بازدید | نظرات
خیلی ها برای پخت برنج یه سری نکات مهم رو نمیدونن و همین باعث میشه برنج هاشون خوب قد نکشه و یا شفته و خمیر بشه.میشه با چندتا تکنیک ساده یه برنج فوق العاده پخت که قدکشیده و نرم باشه و از خوردنش لذت ببرین.
اولین و مهم ترین نکته این هست که حتما برنج رو با آب ولرم بشویید.از آب سرد یا آب داغ استفاده نکنین.. برنج رو اینقدر بشورید تا رنگ آب سفید بشه و دیگع شیری رنگ نباشه. اگه برنج تازه باشه دفعات شستشو بیشتره و هرچی برنج کهنه تر باشه دفعات شستشو کمتر میشه.برنج کهنه رو باید حداقل ۴ ساعت بذارین تا خیس بخوره ولی برنج تازه فقط نیم ساعت کافیه چون له میشه.حتما به برنج موقع خیس خوردن نمک اضافه کنین.
اگه میخواید برنج رو آبکش کنید به ازای هر لیوان برنج یک و نیم لیوان آب داخل ظرف بریزین و بذارین بجوشه. وقتی یه دونه برنج رو بین دو انگشت خودتون گذاشتین و راحت له شد دیگه جوشیدن کافیه و باید برنج رو صاف کنین.اگه میخواین برنجتون قد بکشه قبل از آبکش کردن یه لیوان آب یخ داخل قابلمه بریزین و سی ثانیه بعد آبکش کنین.با توجه به میزان برنج قابلمه رو انتخاب کنین اگه قابلمه خیلی نسبت به حجم برنج کوچیک تر باشه برنج جای کافی برای دم کشیدن نداره و له میشه.
اگه بعد از پخت برنج حس کردین برنج کم نمک شده حتما نمک رو توی یه کم آب ولرم حل کنین و روش بدین تا کم نمکیش برطرف بشه.
اگه هم دوست دارین برنجتون خیلی سفید بشه توی مرحله جوشیدن یه قاشق آب نارنج بهش اضافه کنین و اگه د.ست دارین زرد رنگ بشه موقع سرو روش یه کم روغن حیوانی محلی و آب زعفران بدین تا رنگ و عطر و طعم فوق العاده پیدا کنه .
نظرات