طرز تهیه نان لواش و نان باگت با یک خمیر
خواندنی ها | 1399-01-17 | ۱۴۳۷ بازدید | نظرات
مواد لازم:
۲ و نیم لیوان آب ولرم (لیوان دسته دار فرانسوی)
۱و نیم قاشق مرباخوری نمک
۱۰ گرم خمیر مایه (یک قاشق غذاخوری)
۱ کیلو ارد
میتوانید دستور را نصف کنید
طرز تهیه:
یک قاشق مرباخوری شکر را در یک لیوان اب ولرم ریخته و سپس خمیرمایه را داخل اب ولرم ریخته . هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید عمل کند. سپس بقیه اب را اضافه کرده و نمک و ارد را اضافه کنید. ارد را با کنترل بریزید به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی اماده شود. روی خمیر را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.
خمیر را به ۱۴ چانه کوچک برای لواش و ۳ چانه بزرگ برای باگت تقسیم کنید.
۳ چانه بزرگ را روی میز باز کنید و با تا کردن خمیر باگت روی هم و فشردن لبه های خمیر خمیر را به شکل باگت دراورده و کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید ۳ عدد خمیر باگت را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس با چاقو روی خمیر خط بیندازید و در فر ۲۰۰ درجه حرارت بالا و پاین بپزید. اگر فر شما المنت بالا و پایین ندارد فقط شعله پایین را روشن کنید و چند دقیقه اخر شعله بالا را روشن کنید. کف فر هم یک ظرف آب بگذارید تا باگت ها نرم شود.
چانه های کوچک را نازک باز کنید و داخل ماهیتابه و یا پشت قابلمه گرم با شعله کمی زیاد در حالی که نان را مدام زیر و رو می کنید بپزید.
بعد از پخت روی نان ها دستمال مرطوب بکشید تا خشک نشوند.
نوش جان
نظرات