طرز تهیه سینه مرغ با لوبیای سبز و ذرت
خواندنی ها | 1396-05-17 | ۱۶۰۰ بازدید | نظرات
موادلازم (۴ نفر)
- ۲ عدد بلال
- ۲ پیمانه لوبیا سبز
- ۱٫۵ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- ۱/۴ یک عدد پیاز قرمز، خلالی
- ۱/۴ پیمانه ریحان، خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- آب یک عدد لیموترش
- ۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان

طرز تهیه
۱٫ فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲٫یک ورقه روغنی بزرگ را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
۳٫ روی هرکدام، لوبیا سبز، دانه های ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و ریحان بگذارید.
۴٫ روی مواد، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بریزید.
۵٫ یک عدد سینه مرغ را در هر کاغذ روی سبزیجات قرار دهید. نمک و فلفل سیاه بپاشید. مقداری روغن زیتون اضافه کنید و در آخر لیموترش روی آن ها بچکانید.
۶٫ کاغذهای را تا کنید تا کاملا بسته شوند.
۷٫ سپس آن ها را درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت گردند.
نظرات