پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » طرز تهیه رب غوره خانگی

طرز تهیه رب غوره خانگی

سلامت | ۱۶ مرداد۱۴۰۰ | 225 بازدید | نظرات

میتوان از این رب در انواع غذاها مانند خورشت ها استفاده کرد غلظت مناسبی به غذا میده و طعمش فوق العاده ست امتحان کنید:

عکس, طرز تهیه رب غوره خانگی

مواد لازم:

غوره عسگری ۳ کیلو

گوجه فرنگی ۳ کیلو

روغن مایع  ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

غوره ها را پس از شستشو و خشک کردن، داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم، سپس غوره میکس شده را داخل دستمال پارچه ای یا تنظیف می ریزیم و آبش را می گیریم. آبغوره ای را که گرفتیم می توانیم برای چاشنی انواع غذاها استفاده کنیم. در ادامه باقیمانده گوشت غوره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس گوجه فرنگی ها را داخل یک قابلمه آب جوش می ریزیم تا راحت تر بتوانیم پوست شان را جدا کنیم.پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کردیم، آنها را داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و به صورت پوره در می آوریم. در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا هر چند لحظه یک بار مواد رب را مخلوط می کنیم تا آب موجود در قابلمه کشیده شود، سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و رب را به خوبی تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و غلظتش شبیه به رب گوجه فرنگی شود.
پس از اینکه رب آماده شد، آنرا درون ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم، سپس روی ان یک قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای ماندگاری بیشتر رب غوره می توانیم آنرا بسته بندی و فریز کنیم.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰

نظرات