طرز تهیه دونات خوشمزه خانگی
خواندنی ها | 1399-01-19 | ۵۴۶ بازدید | نظرات
مواد لازم
آرد سفید: ۳ و یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر ولرم: سه چهارم پیمانه
کره نرم شده: ۶۰ گرم
شکر: دو سوم پیمانه
آب ولرم: یک چهارم پیمانه
مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
قالب مخصوص دونات یا لیوان یا قالب گرد
طرز تهیه
۱. برای شروع، مایهی خمیر را با ۱ قاشق از شکر و آب ولرم مخلوط کنید و در یک ظرف دردار بریزید. ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا مایهی خمیر فعال شود.
۲. باقی شکر را به همراه وانیل و تخم مرغها با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
۳. سپس کرهی نرمشده را به مواد همزده اضافه کنید و دوباره با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴. پس از عمل آمدن مایهی خمیر، آن را به همراه شیر به مواد داخل همزن اضافه کنید و سپس هم بزنید تا کمی مخلوط شوند.
۵. آرد سفید را به همراه نمک الک و به باقی مواد اضافه کنید. با استفاده از کاردک مواد را مخلوط کنید تا خمیر دونات کاملا یکدست شود.
۶. خمیر را از ظرف بیرون بیاورید و برای ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس خمیر را در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه بپوشانید. به خمیر یک ساعت استراحت بدهید تا خوب پف کند و حجم آن زیاد شود.
۷. تختهی کار یا میز آشپزخانهی خود را آردپاشی کنید تا خمیر به سطح آن نچسبد. سپس خمیر دونات را از ظرف خارج و با استفاده از وردنه آن را به قطر ۱ سانتیمتر پهن کنید و بعد قالب بزنید.
۸. روغن را به میزانی که دوناتها در آن غوطهور شوند درون یک ماهیتابهی عمیق بریزید و اجازه دهید داغ شود. دوناتها را در روغن بیندازید و پس از سرخ شدن از روغن خارج کنید. با مخلوط کردن پودر قند، شیر و وانیل یک کرم سفید و شیرین تهیه کنید. دوناتها را در کرم بغلتانید و روی آنها را با ترافلهای رنگی تزیین کنید.
نظرات