پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش پختن کیک فنجانی در خانه

روش پختن کیک فنجانی در خانه

خواندنی ها | 1397-07-12 | ۱۱۰۸ بازدید | نظرات

اگر دنبال یک دستور ساده برای درست کردن کیک فنجانی هستید این دستور کیک بدون تخم مرغ را امتحان کنید. این کیک برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند عالی است.

مواد مورد نیاز:

  • ¼ پیمانه آرد
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودرشکر و نمک را داخل ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

سپس شیر و روغن را اضافه کنید.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

بعد از این که تمام مواد را اضافه کردید خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

برای پختن کیک یک عدد لیوان بزرگ در نظر بگیرید تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

داخل لیوان را اسپری روغنی بزنید تا کیک به لیوان نچسبد.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

سپس مواد را داخل لیوان بریزید. به اندازه ای بریزید که مواد با لبه لیوان فاصله داشته باشد تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

می توانید به دلخواه مقداری چیپس شکلاتی، گردو یا میوه روی مواد بریزید که هنگام پخت داخل مواد جذب می شوند.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

لیوان را داخل یک بشقاب قرار داده و بعد داخل مایکروفر قرار دهید. استفاده از بشقاب برای تمیز ماندن فر است.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

کیک را به مدت ۷۰ ثانیه روی حرارت بالا در مایکروفر قرار دهید. هنگام پخت حواستان به کیک باشد.

سپس کیک را از مایکروفر بیرون بیاورید.

عکس, روش پختن کیک فنجانی در خانه

قبل از خوردن کیک اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه سرد شود.


مطالب پربازدید

نظرات