پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندني ها » روش پختن کیک فنجانی در خانه

روش پختن کیک فنجانی در خانه

خواندني ها | ۱۲ مهر۱۳۹۷ | 1004 بازدید | نظرات

اگر دنبال یک دستور ساده برای درست کردن کیک فنجانی هستید این دستور کیک بدون تخم مرغ را امتحان کنید. این کیک برای کسانی که به تخم مرغ حساسیت دارند عالی است.

مواد مورد نیاز:

  • ¼ پیمانه آرد
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۸ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات

آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودرشکر و نمک را داخل ظرف کوچکی با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

سپس شیر و روغن را اضافه کنید.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

بعد از این که تمام مواد را اضافه کردید خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

برای پختن کیک یک عدد لیوان بزرگ در نظر بگیرید تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

داخل لیوان را اسپری روغنی بزنید تا کیک به لیوان نچسبد.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

سپس مواد را داخل لیوان بریزید. به اندازه ای بریزید که مواد با لبه لیوان فاصله داشته باشد تا بعد از پف کردن از لیوان بیرون نزند.

می توانید به دلخواه مقداری چیپس شکلاتی، گردو یا میوه روی مواد بریزید که هنگام پخت داخل مواد جذب می شوند.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

لیوان را داخل یک بشقاب قرار داده و بعد داخل مایکروفر قرار دهید. استفاده از بشقاب برای تمیز ماندن فر است.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

کیک را به مدت ۷۰ ثانیه روی حرارت بالا در مایکروفر قرار دهید. هنگام پخت حواستان به کیک باشد.

سپس کیک را از مایکروفر بیرون بیاورید.

image روش پختن کیک فنجانی در خانه

قبل از خوردن کیک اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه سرد شود.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰

نظرات