روش پختن خورشت به اصفهانی
خواندنی ها | 1397-05-03 | ۲۶۹۶ بازدید | نظرات
در این مطلب طرز تهیه خورشت به اصفهانی جاافتاده و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم برای تهیه خورشت به
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
به ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۲ عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک دوم پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک ، فلفل , پودر سیر و دارچین به میزان دلخواه
آموزش درست کردن خورشت به
ابتدا گوشت را تکه تکه میکنیم به اندازه ای که نه خیلی قرمه ای و نه خیلی قیمه ای باشد در واقع گوشت را لقمه ای خرد میکنیم و کمی تفت می دهیم تا حدی که آب گوشت گرفته شود و اصطلاحا گوشت به جلزو ولز بیفتد.
و بعد پیازهایی که داشتیم را از قبل خلالی خرد می کنیم و تفت میدهیم تا طلایی یا عسلی شود و به گوشت اضافه به همراه پودر سیر و فلفل سیاه اضافه میکنیم تا بوی زهم گوشت گرفته شود و همراه گوشت تفت داده شود.
بعد از اینکه رنگ گوشت برگشت و با پیاز تفت خورد کمی زرد چوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم تا به پخت گوشت کمک کند و طعم گوشت را لذیذتر کند.
بعد از آن ۱ لیتر آب به ظرف گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا ۱ ساعت بپزند.در انتهای این زمان پخت دارچین و رب گوجه فرنگی را که با کمی روغن تفت دادیم به آب گوشت اضافه میکنیم.
سپس به به ای که پوست گرفتیم و به صورت حبه قندی درشت تکه تکه کرده بودیم و به کمی آبلیمو آغشته نمودیم تا رنگ به سیاه نشود را داخل بقیه مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم و همزمان با به آلو خورشتی را داخل خورشت میریزیم .
اگر آلوها تازه و نرم بود احتیاج نیست از قبل خیس بخورد ولی اگر قدیمی و سفت بود یکی دو ساعت قبل از ریختن درخورشت آن را داخل آب خیس دهید.
بعد یک قاشق شکر را اضافه میکنیم که ریختن شکر هم سلیقه ایست اگر دوست داشته باشید طعم غذا ترش باشد میتوانید از ریختن شکر صرف نظر کنید و در انتها زعفران دم کرده را اضافه میکنیم که عطر غذا را فوق العاده میکند .
بعد از نیم ساعت خورشت به خوشمزه و خوش عطر ما آمادست و نباید بیشتر از این تایم بپزد چون به لح میشود. خورشت به اصفهانی ما آمادست و میتوانید در وعده نهار و شام به همراه برنج نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش به
خورش به جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
خورش به را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .
نظرات