پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

خواندنی ها | 1397-07-21 | ۱۳۸۹ بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به بعد میتونین داخل خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خیال راحت استفاده کنین و لذت ببرین.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

مواد لازم

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

طرز تهیه

۱. برای تهیه این مرغ خوشمزه و آسون باید ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۲. حالا یه کیسه فریزر بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۳. حالا هر دو طرف مرغ رو به تمام ادویه هایی که داشتین آغشته کنین.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۴. داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و وقتی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو داخل ماهیتابه بذارین.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۵. حالا مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه. وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده. کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع زمان لازم دارین. نذارین مرغ کاملا خشک و بی آب بشه و بعد پختن از ماهیتابه درش بیارین.

عکس, روش طعم دار کردن مرغ برای سالاد

۶. حالا مرغ خوشمزه تون برای استفاده در انواع سالاد و ساندویج حاضره …


مطالب پربازدید

نظرات