روش درست کردن کیک یزدی در خانه
خواندنی ها | 1396-02-01 | ۲۱۹۴ بازدید | نظرات
مواد لازم:
- آرد : ۳۰۰ گرم
- شکر : ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ : ۳ عدد
- ماست : ۱۵۰ گرم
- بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب : یک قاشق غذاخوری
- هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
- روغن مایع : ۱۸۰ گرم

طرز تهیه:
۱- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

۲-حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

۳-و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

۴-سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

۵-حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

۶-حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

۷-کیک یزدی ها آماده هست نوش جان
۸-این مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم

نظرات