پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن کیک گلابی در خانه

روش درست کردن کیک گلابی در خانه

خواندنی ها | 1397-03-14 | ۱۳۰۰ بازدید | نظرات

کیک گلابی یک کیک بسیار خوشمزه و خوشگله که به خانم های خانه دار و با سلیقه پیشنهاد میکنیم حتما این کیک رو بپزن و از طعم خوبش لذت ببرن.

طرز تهیه:

  1. فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم.
  2. داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
  3. شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود ۵ دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
  4. گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
  5. درون کاسه همزن کره و شکر را ۳ تا ۴ دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
  6. بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
  7. درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
  8. بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
  9. داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
  10. همه مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.

مواد لازم:

  • شکر قهوه ای: ۱۱۰ گرم
    کره: ۲۸ گرم
    گلابی خرد شده: ۳۳۸ گرم
    شکر: ۱۳۳ گرم
    تخم مرغ: ۱۰۰ گرم
    وانیل: ۴ گرم
    آرد: ۱۵۶ گرم

عکس, روش درست کردن کیک گلابی در خانه


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

نظرات