روش درست کردن کیک گلابی در خانه
خواندنی ها | 1397-03-14 | ۱۳۰۰ بازدید | نظرات
کیک گلابی یک کیک بسیار خوشمزه و خوشگله که به خانم های خانه دار و با سلیقه پیشنهاد میکنیم حتما این کیک رو بپزن و از طعم خوبش لذت ببرن.
طرز تهیه:
- فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۶۰ درجه فارنهایت روشن می کنیم.
- داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آرد روی کاغذ می ریزیم.
- شکر قهوه ای و کره خرد شده را داخل ماهیتابه روی حرارت حدود ۵ دقیقه بگذارید تا کره آب شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید.
- گلابی ها را نازک برش داده کنار هم و نزدیک به هم داخل قالب بچینید.
- درون کاسه همزن کره و شکر را ۳ تا ۴ دقیقه به سرعت متوسط بزنید تا کرمی شود.
- بعد دانه دانه تخم مرغ ها و بعد وانیل را اضافه کنید.
- درون یک کاسه دیگر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و با سرعت کم بزنید.
- بعد آرد را به مواد کره ای اضافه کنید.
- داخل قالب، اول گلابی، سپس شکر قهوه ای و کره ذوب شده، سپس مواد آماده شده را می ریزیم.
- همه مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.
مواد لازم:
- شکر قهوه ای: ۱۱۰ گرم
کره: ۲۸ گرم
گلابی خرد شده: ۳۳۸ گرم
شکر: ۱۳۳ گرم
تخم مرغ: ۱۰۰ گرم
وانیل: ۴ گرم
آرد: ۱۵۶ گرم
نظرات