روش درست کردن کیک نارنگی با خامه
خواندنی ها | 1395-11-11 | ۶۳۹ بازدید | نظرات
تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم:
- نارنگی ۳۷۵ گرم
- کره قدری
- تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
- شکر ۲۲۵ گرم
- پودر بادام ۲۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱-نارنگی ها را در قابلمه ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت بپزید. آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی ها را از وسط نصف کنید و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس نارنگی ها را به همراه پوست آن ها در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید.
۲-فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتی متری را با کره چرب کنید.
۳- می توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره ی نارنگی بزنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمی کنید، تخم مرغ ها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پوره ی نارنگی را به آن ها اضافه کنید.
۴- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰۰ دقیقه ی دیگر بپزید.
۵- کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارنگی:
۱- ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.
۲- می توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید.
۳- همچنین می توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.
نظرات