پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن کیک نارنگی با خامه

روش درست کردن کیک نارنگی با خامه

خواندنی ها | 1395-11-11 | ۶۳۹ بازدید | نظرات

تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.

مواد لازم:

  •     نارنگی  ۳۷۵ گرم
  •     کره  قدری
  •     تخم مرغ  ۶ عدد بزرگ
  •     شکر  ۲۲۵ گرم 
  •     پودر بادام  ۲۵۰ گرم
  •     بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

عکس, روش درست کردن کیک نارنگی با خامه

طرز تهیه:

۱-نارنگی ها را در قابلمه ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت بپزید. آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی ها را از وسط نصف کنید و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس نارنگی ها را به همراه پوست آن ها در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید.

۲-فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتی متری را با کره چرب کنید.

۳- می توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره ی نارنگی بزنید. اگر از مخلوط کن استفاده نمی کنید، تخم مرغ ها را بزنید، شکر، پودر بادام و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در پایان پوره ی نارنگی را به آن ها اضافه کنید.

۴- خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰۰ دقیقه ی دیگر بپزید.

۵- کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارنگی:
۱- ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.

۲- می توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید.

۳- همچنین می توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲

نظرات