پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن کیک با خرما و گردو

روش درست کردن کیک با خرما و گردو

خواندنی ها | 1395-11-08 | ۸۲۸ بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.

مواد لازم:
    خرما ۱ کیلوگرم
    گردو خرد شده ۱ کیلوگرم
    شکر ۳/۴ لیوان
    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    آرد ۱ لیوان
    تخم مرغ ۴ عدد

عکس, روش درست کردن کیک با خرما و گردو

طرز تهیه:

۱-فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.

۲-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
۳-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
۴-مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.


مطالب پربازدید

نظرات