روش درست کردن کلم پلوی شیرازی
خواندنی ها | 1396-01-20 | ۱۶۵۰ بازدید | نظرات
مواد لازم:
- گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم
- پیاز رنده کرده یک عدد متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
- زعفران حلکرده ۳ قاشق سوپخوری
- روغن به میزان لازم
- برنج ۶۰۰ گرم (۴ پیمانه)
- کلم برگ خرد کرده ۷۰۰ گرم
- سبزی خرد کرده ۳۰۰ گرم
- (تره، شوید، ریحان و ترخون)
- کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
۱-گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و ورز دهید. آنگاه قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.۲-از مخلوط فراهم کرده کوفته قل قلی درست کرده و در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. حالا برنج خیسانده را بپزید و آبکش کنید. سپس کلم را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۳-اینک سبزی را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. حالا کوفتهها را به مخلوط کلم بیفزائید و در قابلمه مناسبی که قدریروغن ریختهاید مخلوط کلم و سبزی را با چلو لایه به لایه بریزید و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم کنید.
۴-در انتها کره را روی پلو بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با پلو زعفرانی بیارائید.
یادآوری: از آنجایی که کلم را تفت دادهاید، در هنگام افزون کره به پلو دقت کنید تا کلم پلو خیلی چرب نشود.
نظرات