روش درست کردن کتلت مرغ
خواندنی ها | 1396-01-12 | ۱۷۷۳ بازدید | نظرات
مواد لازم:
- گوشت مرغ (چرخ کرده): یک کیلو و ۳۵۰ گرم
- نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
- سس مایونز: یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- پیاز (رنده شده): یک عدد
- سیر (له شده): ۵ حبه
- سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چای خوری
- پاپریکا: یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- پودر سیر: یک چهارم قاشق چای خوری
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- پودر سوخاری: یک پیمانه

طرز تهیه:
۱٫ مرغ چرخ کرده، پودر نان، سس منایونز، پیاز رنده شده، تخم مرغ، سیر له شده، سبزیجات خشک معطر، فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر سیر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کرده و ورز دهید.
۲٫ پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. گلوله هایی به قطر ۲٫۵ سانتیمتر از مخلوط گوشت جدا کرده و رد پودر نان بغلتانید.
۳٫ گلوله های مرغ را کمی با کف دست خود پهن کنید و به یک بشقاب انتقال دهید.
۴٫ روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. کتلت ها را در روغن سرخ کنید. سپس سرو نمایید.
نظرات