روش درست کردن کتلت اسفناج
خواندنی ها | 1395-10-18 | ۶۸۰ بازدید | نظرات
در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.
مواد لازم:
- اسفناج (پاک شده) نیم کیلو
- تخم مرغ (بزرگ) 3 تا ۴ عدد
- گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
- آرد سیب زمینی ۱قاشق غذاخوری
- برگ سیر (تازه) ۲ تا ۳ عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-ابتدا اسفناجها را شسته و به همراه برگهای سیر ریز میکنیم.در ظرفی تخممرغها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی میزنیم. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیبزمینی به برگهای سیر و اسفناجهای خرد شده میافزاییم و مواد را کاملاً با هم مخلوط میکنیم.
۲-در تابهای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ کرده، از مخلوط تخممرغ و اسفناج، درون آن میریزیم و درپوش میگذاریم. تابه را روی حرارت متوسط میگذاریم. بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد،درب آن را برمیگردانیم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
نکات:
۱-استفاده از آرد سیبزمینی در تهیهی این غذا،باعث میشود که کوکو آب نیاندازد.
۲-اگر دوست دارید کوکو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ کرده و از روغن کمی اسفاده کنید.
۳-در صورت تمایل سبزی ها را کامل سرخ کرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شکیل تر شود.
نظرات