پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن کتلت اسفناج

روش درست کردن کتلت اسفناج

خواندنی ها | 1395-10-18 | ۶۶۳ بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه کتلت اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • اسفناج (پاک شده) نیم کیلو
  • تخم مرغ (بزرگ)  3 تا ۴ عدد
  • گردو (خرد یا آسیاب شده (اختیاری)) نصف لیوان
  • آرد سیب زمینی ۱قاشق غذاخوری
  • برگ سیر (تازه) ۲ تا ۳ عدد
  • پیاز  1 عدد
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

عکس, روش درست کردن کتلت اسفناج

طرز تهیه:

۱-ابتدا اسفناج‌ها را شسته و به همراه برگ‌های سیر ریز میکنیم.در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به خوبی با همزن دستی یا برقی می‌زنیم. سپس پیاز را خرد کرده و در روغن داغ تفت میدهیم و به همراه گردو و آرد سیب‌زمینی به برگ‌های سیر و اسفناج‌های خرد شده می‌افزاییم و مواد را کاملاً با هم مخلوط می‌کنیم.

۲-در تابه‌ای مناسب مقدار مناسبی روغن را داغ کرده، از مخلوط تخم‌مرغ و اسفناج، درون آن می‌ریزیم و درپوش می‌گذاریم. تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. بعد از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد،درب آن را برمی‌گردانیم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

نکات:

۱-استفاده از آرد سیب‌زمینی در تهیه‌ی این غذا،باعث می‌شود که کوکو آب نیاندازد.

۲-اگر دوست دارید کوکو شما به رنگ روشن در بیاید آن را در فر طبخ کرده و از روغن کمی اسفاده کنید.

۳-در صورت تمایل سبزی ها را کامل سرخ کرده و بقیه مواد را با تخم مرغ مخلوط کنید و بعد از آماده شدن سبزی روی آن بریزید تا شکیل تر شود.


مطالب پربازدید

نظرات