روش درست کردن چیز کیک هندوانه برای شب یلدا
خواندنی ها | 1395-09-30 | ۱۰۹۴ بازدید | نظرات
۱ پیمانه پودر شکر را با ۲ پیمانه پنیر خامهای با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه مخلوطکنید. ۲ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را با سه قاشق آب روی حرارت غیرمستقیم حل کنید و به مواد بیفزایید، سپس ۱ پیمانه پوره هندوانه را به همراه ۱ پیمانه خامه فرم گرفته به پنیر خامهای شیرین شده بیفزایید و هم بزنید. اگر میخواهید رنگ این لایه قرمزتر شود یک قطره رنگ خوراکی قرمز هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا رنگ قرمز بهصورت یکدست پخش شود.
این مواد را کناری بگذارید. یک و نیم پیمانه بیسکویت سبوسدار خرد شده را با نصف پیمانه کره آب شده و یکچهارم پیمانه شکر قهوهای مخلوطکنید. قالب کمربندی را آماده کنید. مخلوط بیسکویتی را در کف قالب بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید. روی این مواد مایه پنیری را بریزید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. بعدازاین مدت قالب را به یخچال منتقل کنید تا چند ساعتی هم آنجا بماند و آماده شود.
نظرات