روش درست کردن پیراشکی مرغ
خواندنی ها | 1395-10-07 | ۷۰۰ بازدید | نظرات
پیراشکی مرغ
مواد لازم:
- آب: یک پیمانه
- شیر (ترجیحا پرچرب): یک پیمانه
- شکر: یک ق س
- خمیرمایه خشک: یک ق س
- تخم مرغ (درشت): ۲ عدد
- خامه ترش یا ماست ساده: یک چهارم پیمانه
- کره (ذوب شده): ۶۰ میلی گرم
- نمک: یک ق چ
- آرد: ۵ پیمانه
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم فیلنیگ (لایه میانی):
- سینه مرغ (چرخ شده): ۹۰۰ گرم
- پیاز کوچک (رنده شده): یک عدد
- سیر درشت (رنده شده): ۲ حبه
- تخم مرغ (درشت): یک عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫ شیر و آب را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. شکر و مایه خمیر را اضافه و مخلوط کنید تا شکر حل شود. مخلوط را حدود ۱۵ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید.
۲٫ تخم مرغ ها، نمک و خامه ترش را اضافه و مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده را اضافه کرده و دوباره موارد را مخلوط کنید.
۳٫ آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۴٫ خمیر به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید حدود یک ساعت استراحت کنید تا ور آید.
۵٫ برای تهیه فیلینگ، سینه مرغ چرخ شده، تخم مرغ، سیر و پیاز رنده شده، نمک و فلفل سیاه پودر شده را با هم به خوبی مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
۶٫ هنگامی که حجم خمیر سه برابر شد، دستان خود را چرب کرده و گلوله هایی به اندازه یک دوم پیمانه از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کرده و مقداری از فیلینگ را روی هر یک قرار دهید.
۷٫ لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و با انگشت و یا چنگال شکل دهید. مقدار زیادی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت داغ کنید (دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت) پیراشکی ها را در روغن داغ شده کنید تا برشته و طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.
نکته: هرگز تمامی پیراشکی ها را ابتدا درست نکنید و در حین سرخ کردن تعدادی از آنها تعداید دیگر را تهیه کنید، زیرا در غیر این صورت آنها بسیار ور آمده و پس از سرخ شدن درونشان پر از هوا خواهدبود.
نظرات