پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندني ها » روش درست کردن شیر عسل خانگی برای بعد از افطار

روش درست کردن شیر عسل خانگی برای بعد از افطار

خواندني ها | ۱۷ خرداد۱۳۹۶ | 1401 بازدید | نظرات

اگر به دنبال یک نوشیدنی گرم و شیرین می گردید، که هم بتوانید در خانه به راحتی درست کنید و هم به صرفه باشد، این شیر عسل خانگی را امتحان کنید.
مواد لازم:

  • شیر   ۴ پیمانه
  • شکر   ۱ پیمانه
  • کره    ۶۰ گرم
  • ماهیتابه تفلون بزرگ  ۱ عدد
 image روش درست کردن شیر عسل خانگی برای بعد از افطار
طرز تهیه:

۱٫ ابتدا شیر و شکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید (این بزرگ بودن و تفلون بودن ماهیتابه خیلی مهمه چون کارتون رو سریع تر میکنه) و خوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روی حرارت متوسط بزارید.

۲٫ و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد حرارت رو ملایم تر کنید.

۳٫ فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل ۱ ساعت یا بیشتر باید حرارت ببینه. خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه و کرم رنگ میشه و مقدارش به نصف میرسه.

۴٫ یادتون نره دور ماهیتابه ته دیگ میبنده مبادا با قاشق بکنید بریزید توی شیر عسلتون که گلوله گلوله میشه و اصلا ظاهر خوبی نمیگیره.

۵٫ اواخر پخت شیر رقیق تر شده و کمی کشدار میشه توی این مرحله بهش کره اضافه کنید وقتی کره آب شد حرارت رو خاموش کنید.

۶٫ و تا داغه اونو توی ظرفی بریزید که میخواید استفاده کنید چون شیر عسلتون بعد از خنک شدن کمی سفت میشه و بهتره تا داغه توی ظرف مورد نظرتون بریزید.

۷٫ و بعد ازخنک شدن توی ظرف در بسته بزارید و توی کابینت یا توی یخچال نگه دارید.

۸٫ با این مقدار مواد حدود ۱ پیمانه شیر عسلی غلیظ و خوشمزه دارید نزارید زیاد غلیظ بشه چون بعد ازخنک شدن سفت میشه، درست کردنش کمی وقت گیره، ولی در عوض با صرفه تره و بسیار خوشمزه. حتما یه بار امتحان کنید.


مطالب پربازدید

نظرات