پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن شیرماهی با گوجه گیلاسی

روش درست کردن شیرماهی با گوجه گیلاسی

خواندنی ها | 1395-11-02 | ۵۳۸ بازدید | نظرات

این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.

مواد لازم:

  •     ماهی شیر  ۲ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     گوجه گیلاسی  ۲۰ عدد
  •     کاپاریس  ۴۵ گرم
  •     لیمو ترش ۱ عدد
  •    جعفری  ۵ شاخه

عکس, روش درست کردن شیرماهی با گوجه گیلاسی

طرز تهیه:

۱- به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.

۲- مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.

۳-کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

۴-جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:
۱- از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

۲- سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

۳- لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

۴- برگ های جعفری را ریز خرد کنید. 


مطالب پربازدید

نظرات