پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن سوپ با گردن گوسفندی

روش درست کردن سوپ با گردن گوسفندی

خواندنی ها | 1396-12-01 | ۱۵۹۶ بازدید | نظرات

مواد لازم:
  • گوشت گردن گوسفندی: ۵۰۰ گرم
  • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • ماست: یک دوم پیمانه
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
  • کره: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • نعناع خشک: یک قاشق چای خوری

 

 عکس, روش درست کردن سوپ با گردن گوسفندی
طرز تهیه:

۱٫ چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن را به همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب را با قاشق بردارید.

۲٫ آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.

۳٫ برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲

نظرات