پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن خورش آلو اسفناج سنتی

روش درست کردن خورش آلو اسفناج سنتی

خواندنی ها | 1396-03-12 | ۱۰۹۶ بازدید | نظرات

خورش آلو اسفناج از خورش های سنتی و معروف ایرانی است که هوادارانش کم نیستند. این خورش طعم بسیار لذیذی دارد و چه در میهمانی های رسمی و چه در مجالس دور همی جزو بهترین گزینه های طبخ است.

  • میزان سرو: ۴ نفر
  • مدت زمان آماده سازی: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

  • نمک: به مقدار لازم
  • گوشت قرمز یا مرغ: نیم کیلو
  • آلو (خورشتی یا جنگلی): ۳۰۰ گرم
  • تره: ۴۰۰ گرم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • پیاز (درشت): یک عدد
  • اسفناج (پاک شده): ۷۵۰ گرم
  • آب: ۲ پیمانه
  • لیمو عمانی یا آب لیمو: به مقدار لازم
 عکس, روش درست کردن خورش آلو اسفناج سنتی
طرز تهیه:
۱٫ پیازها را در ظرفی مناسب نگینی و با روغن نیمه سرخ کنید و گوشت تکه شده را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. دو پیمانه آب را به مواد اضافه کنید. پس از به جوش آمدن و با کم کردن حرارت، اجازه دهید تا گوشت بپزد.
۲٫ تره و اسفناج را بشویید و خرد کنید و درون تابه ای روی حرارت بگذارید تا کمی آب آن تبخیر شود. سپس مقداری روغن به آن بیفزایید و تفت دهید.
۳٫ پس از تفت دادن، آلو و نمک و فلفل را به آن اضافه و خوب سرخ کنید و آن را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد و بپزد. نیم ساعت مانده به آماده شدن خورش می توانید از لیمو عمانی یا آب لیمو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

نکته:

۱٫    افزودن زعفران به خورش آن را خوشمزه تر می کند.
۲٫    اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح می دهید، از آلوچه جنگلی استفاده کنید.
۳٫    اضافه کردن ۴ تا ۵ قاشق آب لیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را خوشمزه تر می کند، همچنین به جای آب لیمو می توانید از ۲ تا ۳ عدد لیمو عمانی استفاده کنید.

مطالب پربازدید

امروز دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱

نظرات