پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش درست کردن خورشت به آلو اصفهانی در خانه

روش درست کردن خورشت به آلو اصفهانی در خانه

خواندنی ها | ۱۹ آبان۱۳۹۷ | 1715 بازدید | نظرات

خورشت به خواص بسیار زیادی دارد و برای افراد مسن و کودکان نیز مناسب است . البته باید تاکید کرد که اگر می خواهید برای افراد مسن این غذا را سرو کنید، حتما به را به خوبی بپزید که سفت بودن به باعث اذیت و آسیب دندان ها نشود.

خورشت به هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس طبخ می شود. خورشت شیرین به ، به ذائقه افراد زیادی سازگاری نیست و فصل پاییز مناسب ترین فصل برای تهیه این خورشت می باشد.

عکس, روش درست کردن خورشت به آلو اصفهانی در خانه

خورشت به یکی از خوش عطرترین غذاهای ایرانی و اصالتا اصفهانی می باشد .

مواد لازم برای ۴ نفر

  • به ۳ عدد
  • گوشت ۲۵۰ گرم
  • آلو خورشتی ۸ الی ۱۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • لپه در صورت نیاز
  • ابلیمو در صورت نیاز

 

طرز تهیه

۱. ابتدا پیاز هارا خورد کرده ( نسبتا درشت ) و سرخ می کنیم

۲. سپس گوشت را اضافه می کنیم و تا زمانی که لایه روی گوشت منسجم شود ، آن را تفت می دهیم .

۳. آب را اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم شروع به پختن کند.

۴. کمی زردچوبه میریزیم وبلافاصله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه میکنیم .

۵. مدت زمان تفت اولیه مواد بین ۱ تا ۳دقیقه بسته به نوع گوشت می باشد .

۶. به هارا به اندازه دلخواه به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم . توجه داشته باشید که شعله گاز حتما روی حالت کم باشد ، وگرنه به میسوزد .

۷. زمانی که به ها تغییر رنگ پیدا کردند ، آن هارا به مواد اضافه می کنیم .

۸. در این فرصت آلو هارا به خوبی بشویید و داخل یک ظرف خیس کنید ، پس از ۱۰ دقیقه پخت مواد ، آلو را به خورشت اضافه میکنیم ، مراقب باشید که آلو ها خیلی نرم نشوند .  اگر از آلوی شیرین استفاده کردید ، برای جلوگیری از شیرین شدن بیش از حد خورشت، یک قاشق آبلیموی تازه در پایان کار به خورشت اضافه کنید .

۹. می توانید برای درست کردن این خورشت از لپه نیز استفاده کنید ، به این صورت که در زمان تفت گوشت و پیاز لپه هم به مواد اضافه می کنید .

نکات

۱.اصالت خورشت به شیرین است ، اما شما میتوانید با استفاده از آلو های ترش طعم آن را تغییر دهید .

۲.از آنجایی که به یک میوه نسبتا سفت به شمار می آید اجازه دهید که در هنگام پخت ، به ، به خوبی نرم شود .

۳.رب گوجه فرنگی در این غذا ، یک مواد اختیاری برای تغییر رنگ خورشت است .

۴.این خورشت هم با نان و هم با برنج خورده می شود .

۵.یکی از مهم ترین نکات خورشت به ، کم بودن آب خورشت نسبت به مواد آن است .


مطالب پربازدید

امروز سه شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۰

نظرات