پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » روش درست کردن انارپلو برای کاهش فشار خون

روش درست کردن انارپلو برای کاهش فشار خون

سلامت | 1395-11-13 | ۵۳۶ بازدید | نظرات

انار مانع تصلب شرایین و بیماری قلبی، کاهش کلسترول بد (LDL)، باعث کاهش فشارخون بالا و چربی بوده، خون را تصفیه و تقویت‌کننده قلب و کلیه و اشتهاآور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود. انار در دفع اوره و کلسترول، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی دارد. سینه‌ مرغ حاوی پروتئین بیشتر و چربی کمتری است بنابراین مصرف آن برای افرادی که می‌خواهند کالری کمتری در طول روز دریافت کنند و کسانی که چربی خون بالایی دارند و ورزشکاران، بسیار مناسب‌ است.

گشنیز مسکن و آرام کننده، برطرف کننده مسمومیت های حاصل از مواد پروتیینی، درمان کننده سرفه و تنگی نفس، برطرف کننده ترشی معده، برطرف کننده تشنگی، از بین برنده حالت تهوع، تقویت کننده و تمیز کننده طحال، برطرف کننده بوی بد دهان و نفس بدبو، برطرف کننده دل درد، کاهش دهنده کلسترول بد خون و افزایش دهنده کلسترول خوب است.

خوردن زعفران رنگ و رو را صفا میدهد، به هیچ وجه غلظت را تغییر نخواهد داد بلکه آنرا در حال خشکی نگه می دارد، عفونت را می زداید و تقویت درون میکند. همچنین  شادی افزا و توانبخش قلب است. پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقادیر پسته بخورند. خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند مغز و ذهن را تقویت می کند برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.

خواص انار پلو :

انار، گشنیز و سینه مرغ و برنج آب کش شده سرد هستند. زعفران و پسته گرم هستند.

عکس, روش درست کردن انارپلو برای کاهش فشار خون

مواد لازم:

  •     سینه مرغ  ۲ عدد
  •     پیاز ۱ عدد
  •     زردچوبه  ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     پیاز سرخ شده  ۲ قاشق سوپ خوری
  •     برنج ۳۰۰ گرم
  •     گشنیز  ۱۵۰ گرم
  •     خلال پسته ۹۰ گرم
  •     انار  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •    زعفران  ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

۱-سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید.

۲- آن گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمک، بریزید و روی اجاق بگذارید.

۳-حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندکی نمک به آن بیفزایید و تفت دهید.

۴-اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم کرده انار را لابه لای هم در قابلمه بریزید.

۵-اکنون مخلوط روغن و زعفران را روی انار پلو بدهید و ۵ دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انار پلو را برای پذیرایی در دیس مناسبی بکشید و با انار و خلال پسته بیارایید.


مطالب پربازدید

نظرات