روش درست دم کردن زعفران
سلامت | 1397-05-02 | ۱۸۵۶ بازدید | نظرات
برای تهیه و دمکردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا ۱ حبه قند بسائید. سپس ۱ قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آبجوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت تا دم بکشد و رنگ بیندازد.
مقدار بیشتر زعفران موجب بیشترشدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا ۱هفته نگهداری کنید.
نکتهها:
هرچه آب جوشتر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد.
استفاده از قند یا کمی شکر برای نرمترشدن و سایییدن بیشتر زعفران است.
اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید؛ ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشککردن زعفران میتوانید آن را به مدت ۳۰ ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم آن گرفته شود.
همچنین میتوانید آن را درون قاشقی فلزی ریخته و کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید که نسوزد. پس از آنکه خنک و ترد شد، زعفران را طبق روش گفتهشده بسایید و دم کنید.
برای گرفتن رنگ بیشتر از زعفران میتوانید به اندازه کافی پودر زعفران را در یک ظرف ریخته و چند تکه یخ روی آن قرار دهید و در دمای اتاق بگذارید. با آبشدن تدریجی یخها، رنگ زعفران در آب صفردرجه خارج شده و در آب حل میشود. این رنگ هم خوشبوتر و هم خوشرنگتر از روش سنتی آبجوش و دمکردن است.
راه شناسایی زعفران تقلبی
با توجه به قیمت بالای زعفران متاسفانه گاهی تقلباتی در عرضه آن صورت میگیرد. یکی از مهمترین تقلبات زعفران جازدن گلرنگ به جای زعفران میباشد.
اگر تارهای زعفران را بین کاغذکاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.
نظرات