روش تهیه یک فنجان قهوه ساده در خانه
خواندنی ها | 1397-07-17 | ۴۶۶ بازدید | نظرات
چیز زیادی لازم نیست تا یک قهوه خوشطعم و مزه آماده کنید. برای تهیه قهوه به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:
– قهوه ساز دستی
– آب
– قهوهی تازه پودر شده
در اینجا به شما یک تکنیک ساده آموزش میدهیم که از سرریز شدن قهوه در هنگام خیس خوردن دانههای تازه آسیابشدهی قهوه جلوگیری میکند. قهوهای که با این تکنیک آماده میکنید، طعمی عالی دارد.
مدت زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
طرز تهیه قهوه ساده را در اینجا میبینید:
مرحلهی ۱
با جوشاندن آب شروع کنید.
مرحلهی ۲
دریپر را با یک فیلتر بر روی لیوان قرار دهید. حتما از قبل فیلتر را با آب گرم شستشو دهید تا از وجود عناصر ناخواسته مانند گرد و خاک جلوگیری شود و همچنین یادتان باشد که دریپر را از پیش گرم کنید.
مرحلهی ۳
دانههای تازهی قهوه را در فیلتر قرار دهید. به یاد داشته باشید که قرار است قهوه را ظرف ۳۰ دقیقه بعد از آسیاب کردن دانهها دم بگذارید.
مرحلهی ۴
پس از جوشیدن آب، اجازه دهید ۱۰ ثانیه بماند و سپس به آرامی آب گرم را روی پودر قهوه با حرکت دایرهای بریزید تا تمام پودر خیس شود.
مرحلهی ۵
۳۰ ثانیه صبر کنید، و اجازه بدهید پودر قهوه حباب بزند و نرم شود.
مرحلهی ۶
دوباره آب داغ بریزید تا سطح آب دو و نیم سانت بالاتر از پودر قهوه باشد. صبر کنید تا آب از دریپر عبور کند و پایین بریزد.
مرحلهی ۷
لیوان را خالی کنید و این روش را تکرار کنید تا مقدار قهوهی مورد نظر خود را بهدست بیاورید.
نظرات