روش تهیه خوشمزه ترین غذای ایرلندی ها
خواندنی ها | 1399-02-17 | ۸۵۶ بازدید | نظرات
در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای خوشمزه ایرلندیها را به شما آموزش میدهیم.
پای سنتی ایرلندی
مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی
۱ عدد پیاز درشت و نگینی خرد شده
۳ تا ۴ عدد هویج بزرگ کاملا خرد شده
۱ فنجان نخود فرنگی منجمد
۳ تا ۴ شاخه آویشن تازه و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر
۱ فنجان آب مرغ
۱ عدد سیب زمینی بزرگ پوره شده
۱ عدد تخممرغ
پنیر پارمزان رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
هویج را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
پیاز را به مواد اضافه کنید و آن را به مدت ۱ دقیقه تفت بدهید و سپس گوشت را اضافه کنید.
مواد را با فلفل سیاه و آویشن طعم دار کنید.
آنها را به اندازهای بپزید که رنگ آنها قهوهای شود و سپس چربی اضافه آن را بگیرید.
کره و نخود فرنگی را اضافه کنید.
آرد را روی مواد بپاشید و آنها را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.
رب گوجه فرنگی و سس ووسترشر را به ترکیب بالا اضافه کنید.
اجازه دهید مواد به آرامی پخته شود و سپس آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مواد کشیده شود بطوریکه عصاره غلیظی از آن باقی بماند. طعم آن را بچشید و ادویههای دلخواه خود را اضافه کنید.
مواد را از روی حرارت بردارید، سینی فر را چرب کنید و سپس کمی سس روی آن بریزید.
پوره سیب زمینی را با کمک دست یا قاشق روی آن بریزید. روی پوره را با برس تخممرغ بزنید و سپس مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید.
آن را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیبزمینی خوب بپزد و روی آن قهوهای شود داخل فر قرار بدهید.
غذا را به تنهایی یا با مقداری نان خشک سرو کنید.
نظرات