پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » روش تهیه خوشمزه ترین غذای ایرلندی ها

روش تهیه خوشمزه ترین غذای ایرلندی ها

خواندنی ها | 1399-02-17 | ۸۵۶ بازدید | نظرات

در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای خوشمزه ایرلندیها را به شما آموزش میدهیم.

پای سنتی ایرلندی

عکس, روش تهیه خوشمزه ترین غذای ایرلندی ها
مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی یا گاوی

۱ عدد پیاز درشت و نگینی خرد شده

۳ تا ۴ عدد هویج بزرگ کاملا خرد شده

۱ فنجان نخود فرنگی منجمد

۳ تا ۴ شاخه آویشن تازه و خرد شده

۲ قاشق غذاخوری آرد

۱ قاشق غذاخوری کره

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر

۱ فنجان آب مرغ

۱ عدد سیب زمینی بزرگ پوره شده

۱ عدد تخم‌مرغ

پنیر پارمزان رنده شده به میزان لازم

طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

هویج را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

پیاز را به مواد اضافه کنید و آن را به مدت ۱ دقیقه تفت بدهید و سپس گوشت را اضافه کنید.

مواد را با فلفل سیاه و آویشن طعم دار کنید.

آن‌ها را به اندازه‌ای بپزید که رنگ آنها قهوه‌ای شود و سپس چربی اضافه آن را بگیرید.

کره و نخود فرنگی را اضافه کنید.

آرد را روی مواد بپاشید و آنها را کاملا با یکدیگر مخلوط کنید.

رب گوجه فرنگی و سس ووسترشر را به ترکیب بالا اضافه کنید.

اجازه دهید مواد به آرامی پخته شود و سپس آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید تا آب مواد کشیده شود بطوریکه عصاره غلیظی از آن باقی بماند. طعم آن را بچشید و ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کنید.

مواد را از روی حرارت بردارید، سینی فر را چرب کنید و سپس کمی سس روی آن بریزید.

پوره سیب زمینی را با کمک دست یا قاشق روی آن بریزید. روی پوره را با برس تخم‌مرغ بزنید و سپس مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید.

آن را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی خوب بپزد و روی آن قهوه‌ای شود داخل فر قرار بدهید.

غذا را به تنهایی یا با مقداری نان خشک سرو کنید.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲

نظرات