روش تهیه خورش لبو
خواندنی ها | 1396-10-07 | ۲۳۳۴ بازدید | نظرات
مواد لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذا خوری
- کره ۱ قاشق سوپ خوری
- شکر ۲-۱ قاشق غذا خوری
- سرکه ۱ قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- جعفری (ساطوری شده) ۳ قاشق غذا خوری
- هویج ۲ عدد
- پیاز۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- سیب زمینی ۲ عدد
- لبو (متوسط) ۳ عدد
- گوشت (خورشتی) ۳۰۰ گرم

طرز تهیه
- ابتدا پیازها را رنده کرده و نیمی از آن را داخل قابلمه نیم سرخ کنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.فلفل ،۱قاشق زعفران و مقداری زردچوبه به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید با ۳تا۴لیوان آب بپزد.
- لبو را پوست بکنید و درشت رنده کنید ، و به همراه سرکه و مقداری روغن داخل تابه ریخته و چند دقیقه تقت دهید سپس شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید ، پس از اینکه لبو نرم شد از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.
- کره ، بقیه پیاز و مقداری روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس هویج را پوست کنده و درشت رنده بزنید و به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا هویج نیز نرم شود.
- پس از ۱تا۲ ساعت که گوشت پخت سیب زمینی را پوست کنده و نگینی خرد کنید و به گوشت اضافه کنید ، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها نرم شوند سپس موادی را که از قبل تفت داده اید را به گوشت اضافه کنید.
- گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش بیندازید تا پوستشان نرم شود.سپس به صورت نگینی خرد کرده و پس از ۱۵ دقیقه به همراه جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، بقیه زعفران،نمک و فلفل به خورش اضافه کنید، ۱۵ دقیقه دیگر با حرارت ملایم اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد.
سایر نکات
- این خورش جزو غذاهای سنتی روسیه است.
- این خورش را همراه با نان و خامه ترش یا ماست پر چرب سرو کنید.
- برای پوست کندن گوجه فرنگی آن را ۳۰ ثانیه داخل آب داغ بیندازید سپس داخل ظرف آب سرد بیندازید و براحتی پوست گوجه فرنگی را با چاقو جدا کنید.
- در صورت تمایل از سرکه یا شکر بیشتری استفاده کنید.
- این غذا در دستور اصلی زعفران ندارد.
نظرات