پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندني ها » روش آسانی برای تهیه مربای به خوشرنگ و خوشمزه

روش آسانی برای تهیه مربای به خوشرنگ و خوشمزه

خواندني ها | ۱۲ آبان۱۳۹۷ | 1116 بازدید | نظرات

مواد لازم
میوه به ۱ کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
هل ۴ عدد
گلاب ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربا به خانگی
برای پخت مربای به ابتدا همه به ها را تمیز شسته و کاملا خشک کنید. سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید( می توانید قطعات نگینی خرد کنید و یا برش های زیباتر و بزرگتری بزنید). پس از خرد کردن به ها آنها را در قابلمه مناسب بریزید و تا حدی که روی میوه ها را آب بگیرد آب اضافه کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بپزد. نکته: میوه به پس از پخته شدن به رنگ صورتی مایل به قرمز تغییر رنگ می دهد و اگر شما دوست دارید مربای به قرمز رنگ و خوشرنگ تری داشته باشید می توانید آن را در ظرف مسی بپزید تا همان رنگی شود که شما از مرباهای مادربزرگ تان به خاطر دارید.

image روش آسانی برای تهیه مربای به خوشرنگ و خوشمزه

پس از این پخت ابتدایی و کوتاه مدت شکر و هل را اضافه کنید و با حرارت بسیار کم حدود ۳ ساعت دیگر مربا را بپزید(حواستان باشد که به ها زیادی له نشوند و شکل خودشان را از دست ندهند) .

پس از اینکه اطمینان یافتید مربا به حد کافی پخته است اگر دوست داشتید گلاب هم اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه بجوشایند اما در بیشتر مواقع همان هل عطر و طعم بسیار خوبی به مربای شما خواهد داد. برای اینکه از قوام مربا مطمئن شوید یک قطره از شربت مربا را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر قطره مربا تا ته لیوان رفت و از هم باز نشد خیالتان راحت باشد که قوام آن کافی است. اما اگر قوام کافی نداشت ولی مربا کاملا پخته شده بود می توانید درب قابلمه را باز بگذارید و با حرارت زیاد کمک کنید تا آب اضافی تبخیر شود.

در پایان پس از اینکه از رنگ قرمز و قوام و پخت مربای خود کاملا مطمئن شدید آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. اضافه کردن آبلیمو به این خاطر است که مربا شکرک نزند.

پس از خنک شدن می توانید مربا را در ظرف های تمیز و کاملا خشک نگه دارید تا برای مدتها یک مربای خوشمزه و خوش عطر و طعم خانگی داشته باشید.


مطالب پربازدید

نظرات