روشی آسان برای تهیه مربا هویج خانگی
خواندنی ها | 1397-08-03 | ۵۱۸ بازدید | نظرات
هویج علاوه بر طعم خوبی که دارد، حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن و سایر ترکیبات مفید برای سلامتی است از جمله ویتامین A، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها. هویج دارای خواص متعددی برای سلامتی است و به ویژه برای اندامهایی مانند چشم، پوست، سیستم گوارش و دندانها فایده دارد پس این مربای هویج خانگی را همین امروز درست کنید و از مزایای سلامتی هویج بهره مند شوید.
مواد لازم
هویج ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
دارچین ۱ قاشق چایخوری(در صورتی که طعمش را دوست دارید این افزودنی انتخابی است)
گلاب ۴ قاشق غذاخوری(در صورتی که طعمش را دوست دارید این افزودنی انتخابی است)
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیتر
طرز تهیه مربا هویج
پوست هویج ها را بتراشید و سپس آنها را رنده کنید. اینکه از رنده درشت استفاده کنید یا رنده ریز به ذائقه شما برمی گردد. سپس یک قابلمه بزرگ را روی آتش بگذارید و هویج ها را داخل آن ریخته و روی آن آب بریزید تا بجوشد و هویج ها نرم شوند. به هویج های در حال جوشیدن شکر و دارچین را اضافه کنید و منتظر باشید تا حسابی قوام بیاید و با هم بجوشند. و زمانی که آب هویج ها گرفته شد زمان تکمیل پخت مربا است و می توانید گلاب را نیز اضافه کنید.
وقتی از پخت کامل مربا مطمئن شدید آب لیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید با آب لیمو حدود ۱۰ دقیقه بجوشد این کار باعث می شود که مربای شما دیرتر کپک بزند و شما بتوانید مدت زمان بیشتری از آن استفاده کنید
نظرات