راه های تر و تازه نگه داشتن آجیل عید
سلامت | 1394-12-26 | ۵۲۷۸ بازدید | نظرات
سعی کنید آجیل نوروز خود را به روشهای اصولی نگه دارید تا همشه تازه و خوشمزه باشد. اگر آجیل شب عید در فریزر نگهداری شود، به مدت یک سال یا بیشتر ماندگاری دارد. مدت ماندگاری آجیل در یخچال نیز ۶ ماه است اما اگر در دمای اتاق قرار گیرد این زمان به ۳ ماه کاهش پیدا می کند.
_ لازم است آجیل ها را در ظرف هایی گذاشت که غیرقابل نفوذ است زیرا مغزها به راحتی بوی مواد اطراف را به خود جذب می کند. علاوه بر آن نور اضافه می تواند به مغزها آسیب برساند. مغزها را باید در مکان تاریک، خنک و خشک نگه داری کرد.
_ گرمای زیاد باعث فاسد شدن سریع تر آن ها می شود.
_ مغزها را خام خریداری کنید.
_ آنچه باید بدانید این است که گردو و بادام زمینی نسبت به مغزهای دیگر سریع تر فاسد می شود. در حالی که بادام درختی و بادام هندی ماندگاری بیشتری دارد.
_ مغزهای بدون پوست نسبت به مغزهای با پوست سریع تر فاسد می شود.
نظرات