پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » راه حل هایی برای خشکی و خارش پوست در زمستان

راه حل هایی برای خشکی و خارش پوست در زمستان

سلامت | 1394-08-30 | ۴۷۲۴ بازدید | نظرات

عکس, راه حل هایی برای خشکی و خارش پوست در زمستان

خشک شدن پوست در پاییز و زمستان مسئله ای ازار دهنده برای همه ی ما است که برای عده ای این خشکی خارش پوست را نیز به دنبال دارد …  برای درمان به توصیه های زیر عمل کنید…
۱-
۲- استحمام های خود را به روزانه ۵ تا ۱۰ دقیقه محدود کنید. استحمام های طولانی تر می توانند موجب از بین رفتن لایه چربی پوست شده و باعث خشکی پوست شوند. بهتر است به جای آب داغ و گرم از آب ولرم استفاده کنید.

۲-در فصل زمستان از دستگاه بخور استفاده کنید. تنظیمات دستگاه را بر روی ۶۰ درصد قرار دهید. این مقدار می تواند برای مرطوب نگه داشتن لایه خارجی پوست شما مناسب باشد.

۳- استفاده از صابون را به حداقل برسانید. اگر مجبور به استفاده از صابون به مقدار زیادی هستید سعی کنید از صابون های مناسب استفاده کنید. همچنین از صابون های معطر و الکلی که می توانند لایه چربی پوست را از بین ببرند دوری کنید.

۴- سعی کنید برای جلوگیری از آسیب رساندن به پوستتان از استفاده از لیف ها، اسفنج های حمام و سایر لوازم استحمام مشابه اجتناب کنید. اگر می خواهید از این لوازم استحمام استفاده کنید، حتما به یاد داشته باشید که از آنها به آرامی و به صورت نوازش کردن استفاده کنید. همچنین در موقع خشک کردن خودتان نیز، بدنتان را به وسیله حوله تنها نوازش کنید.

۵- بعد از استحمام و یا شستن دستهایتان بلافاصله از مرطوب کننده ها استفاده کنید. این کار باعث می شود که منافذ پوست شما پر شده و باعث حفظ رطوبت پوست می شود.

۶- هرگز پوستتان را نخارانید. بسیاری از مرطوب کننده ها می توانند خارش پوست را کنترل کنند. همچنین می توانید برای بهبود خارش بخش هایی از پوست از کیسه های آب سرد استفاده کنید.

۷- برای کم کردن احساس چربی پوست، می توانید مقدار کمی از مرطوب کننده را برداشته و بیشتر آن را در مناطقی که بیشتر خشک می شوند و یا مناطق آسیب دیده استفاده کنید و سپس آن را به کل پوستتان بمالید.

۸- از پودر های رختشویی بدون رایحه استفاده کنید و از استفاده از نرم کننده های پارچه اجتناب کنید.

۹- از پوشیدن لباس های پشمی و سایر جنس پارچه هایی که می توانند باعث تحریک شدن پوست شوند بپرهیزید.

خشکی پوست معمولا یک مشکل جدی به حساب نمی آید، اما همین خشکی پوست می تواند موجب بروز عوارضی جدی مانند اگزمای مزمن و یا خونریزی از پوست به علت ترک های نسبتا عمقی که می توانند به مویرگ های زیر پوست برسند، شود. از سایر عوارض جانبی خشکی پوست می توان به عفونت باکتریایی ثانویه (قرمزی، ورم و چرک کردن پوست) اشاره کرد که ممکن است برای درمان آن نیاز به مصرف آنتی بیوتیک باشد. (به ندرت خشکی پوست با آلرژی در ارتباط است)

اگر با علائم ناشناخته و یا نگران کننده ای مواجه شدید و یا اینکه موارد بالا نتوانستند به خشکی پوست شما کمک کنند، به پزشک مراجعه کنید. برای پوستهای خیلی خشک، ممکن است پزشک کرم های ویژه ای که حاوی اسید لاکتیک، اوره و یا کورتیکواستروئیدها هستند را تجویز کند. همچنین ممکن است پزشک برای رد کردن احتمال بیماری هایی مانند کم کاری تیروئید، دیابت، لنفوم، بیماری های کلیوی، بیماریهای کبد، پسوریازیس (صدف) و درماتیت آتوپیک یک سری معاینات و آزمایشات را انجام دهد.

و نکته آخر اینکه برای حفظ سلامت پوستتان در هر شرایط و در هر فصلی از کرم های ضد افتاب استفاده کنید.


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲

نظرات