پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

خواندنی ها | 1395-04-13 | ۷۸۸ بازدید | نظرات

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

مواد لازم:

آرد ۳۵۰ گرم
کره نرم شده ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۱۴۰ گرم
شکر ۳ ق س
وانیل یک دوم ق چ
پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
شیر عسلی برای رومال کمی
پودر شکر برای تزیین

در کاسه ای شیر گرم و ۱ قاشق شکر و خمیر ترش را ریخته هم میزنیم روی آن را پوشانده و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

در کاسه جدا آرد و شکر و وانیل و کمی نمک را ریخته کنار میگذاریم.

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

زمانی که شیر و خمیر ترش آماده شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. سپس مخلوط آرد و شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کره را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر به دست آید.

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

بعد از آن خمیر را در کاسه ای که روی آن را پوشانده ایم در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

خمیر را پس از استراحت پهن کرده و با قالب دایره ای به قطر ۵ سانت قالب می زنیم

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

مطابق شکل دایره ها را کنار هم گذاشته و برش می دهیم

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

در قالب کاپ کیک که کاغذ انداخته ایم گذاشته و روی آن را شیرعسلی ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

پس از پخت روی آن پودر شکر می پاشیم.

عکس, راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲

نظرات