پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندني ها » راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

خواندني ها | ۱۳ تیر۱۳۹۵ | 665 بازدید | نظرات

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

مواد لازم:

آرد ۳۵۰ گرم
کره نرم شده ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۱۴۰ گرم
شکر ۳ ق س
وانیل یک دوم ق چ
پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
شیر عسلی برای رومال کمی
پودر شکر برای تزیین

در کاسه ای شیر گرم و ۱ قاشق شکر و خمیر ترش را ریخته هم میزنیم روی آن را پوشانده و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

در کاسه جدا آرد و شکر و وانیل و کمی نمک را ریخته کنار میگذاریم.

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

زمانی که شیر و خمیر ترش آماده شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. سپس مخلوط آرد و شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کره را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر به دست آید.

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

بعد از آن خمیر را در کاسه ای که روی آن را پوشانده ایم در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

خمیر را پس از استراحت پهن کرده و با قالب دایره ای به قطر ۵ سانت قالب می زنیم

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

مطابق شکل دایره ها را کنار هم گذاشته و برش می دهیم

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

در قالب کاپ کیک که کاغذ انداخته ایم گذاشته و روی آن را شیرعسلی ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز

پس از پخت روی آن پودر شکر می پاشیم.

image راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز


مطالب پربازدید

امروز جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰

نظرات