راهنمای تصویری کامل برای پخت شیرینی گل رز
خواندنی ها | 1395-04-13 | ۷۸۸ بازدید | نظرات
مواد لازم:
آرد ۳۵۰ گرم
کره نرم شده ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۱۴۰ گرم
شکر ۳ ق س
وانیل یک دوم ق چ
پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
شیر عسلی برای رومال کمی
پودر شکر برای تزیین
در کاسه ای شیر گرم و ۱ قاشق شکر و خمیر ترش را ریخته هم میزنیم روی آن را پوشانده و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.
در کاسه جدا آرد و شکر و وانیل و کمی نمک را ریخته کنار میگذاریم.
زمانی که شیر و خمیر ترش آماده شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. سپس مخلوط آرد و شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کره را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر به دست آید.
۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.
بعد از آن خمیر را در کاسه ای که روی آن را پوشانده ایم در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم
خمیر را پس از استراحت پهن کرده و با قالب دایره ای به قطر ۵ سانت قالب می زنیم
مطابق شکل دایره ها را کنار هم گذاشته و برش می دهیم
در قالب کاپ کیک که کاغذ انداخته ایم گذاشته و روی آن را شیرعسلی ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .
پس از پخت روی آن پودر شکر می پاشیم.
نظرات