پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » درمان زردی کودک با شربت خانگی

درمان زردی کودک با شربت خانگی

خواندنی ها | 1397-03-24 | ۲۵۸۱ بازدید | نظرات

برای درمان نوزاد مبتلا به زردی می‌توانید از شربت ترنجبین و شیرخشت استفاده کنید. این شربت می‌تواند در مدت زمانی ۸ تا ۱۰ روز زردی نوزاد را برطرف کند. برای تهیه این شربت گیاهی باید یک قاشق غذاخوری از ترنجبین را در یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه درون آب‌جوش خیس بخورد. پس از این مدت آن را صاف کرده و به آن یک قاشق چای‌خوری شیرخشت به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید.
عکس, درمان زردی کودک با شربت خانگی

این مخلوط را دوباره از صافی عبور دهید و از آن هر ۲ ساعت یک بار، یک قاشق چای‌خوری به نوزادتان بدهید. نوزادتان باید تا زمانی از این شربت گیاهی مصرف کند که مدفوعش به رنگ زرد طلایی درآید، بنابراین باید در طول زمانی که به نوزادتان این شربت را می‌دهید، مدفوع و رنگ پوست او را بررسی کنید. در این حالت باید مدفوع نوزاد زردطلایی شود و از میزان زردی پوست او نیز کاسته شود. به اعتقاد درمانگران در صورتی که مصرف این شربت همراه حمام‌کردن نوزاد با جوشانده این ۲ گیاه باشد می‌تواند موجب تسریع روند درمانی شود.

همانطور که مصرف بسیاری از قرص‌ها و داروهای شیمیایی با عوارض جانبی همراه است، مصرف برخی از گیاهان دارویی نیز با عوارض جانبی همراه است، بنابراین پیشنهاد من این است که برای مصرف این گیاهان حتما با درمانگر یا متخصص طب سنتی مشاوره کنید تا از بروز تداخل دارویی پیشگیری کنید و با عوارض  احتمالی گیاهان دارویی مانند ترنجبین و شیرخشت نیز آشنا شوید. این گیاهان دارویی به درمان زردی کمک می‌کنند اما ممکن است موجب بروز اسهال و دل‌پیچه در برخی از نوزادان شود. در صورتی که والدین با مشاوره متخصص طب سنتی و تحت نظر او این کار را انجام دهند می‌توانند این مسئله را کنترل کرده و میزان آن را در نوزادشان به حداقل برسانند.
رمانگران طب سنتی برای تجویز گیاهان دارویی به نوزادان و کودکان زیر ۲ سال هرگز  به طور مستقیم داروی گیاهی یا گیاه را جز در موارد خاص برای نوزاد تجویز نمی‌کنند. آنها معمولا داروهای گیاهی و گیاهان دارویی را به مادران شیرده تجویز می‌کنند تا خواص درمانی و شفابخش داروها به طور غیرمستقیم و از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شود. از این رو این درمانگران توصیه اکید دارند که مادران بدون مشاوره با متخصص طب سنتی یا پزشک نوزاد هیچ داروی گیاهی و گیاه دارویی را به نوزادشان ندهند. زیرا گیاهان دارویی در گروه بی‌خطرترین و کم‌عارضه‌ترین داروها قرار دارند ولی در صورتی این قابلیت را حفظ می‌کنند که توسط درمانگر طب سنتی برای فرد مناسب با مزاج و شرایط فیزیکی خاص تجویز شده باشد.

مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲

نظرات