پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » درست کردن بلدرچین با سس آناناس

درست کردن بلدرچین با سس آناناس

خواندنی ها | ۱۴ آبان۱۳۹۴ | 854 بازدید | نظرات

image درست کردن بلدرچین با سس آناناس

معمولا مادرهای سنتی بلدرچین ها را به همان سبکی که مرغ درست می کنند، طبخ می کنند. مثلا شبیه همان مرغ و آلوی معروف! اما در اینجا روشی دیگری به همراه سس آناناس را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای بلدرچین با سس آناناس :

بلدرچین

۶ عدد

برگ بو

۲ عدد

پودر تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه

۱/۸ قاشق چایخوری

روغن کنجد

۱/۴ پیمانه

کمپوت آناناس یا میوه آناناس خرد شده

۱/۲ پیمانه

آرد نشاسته ذرت

۱/۲ قاشق چایخوری

زعفران حل شده در آب

۱ قاشق چایخوری

آب آناناس

۲ پیمانه

کره

۲۵ گرم

پودر پیاز

۲ قاشق چایخوری

سیر

۱ حبه

روش تهیه بلدرچین با سس آناناس :

کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود؛ سپس پودرتخم گشنیز، سیر خرد شده و پودر پیاز را اضافه کنید.

بلدرچین‌ها را نیز اضافه کرده و کاملا سرخ کنید. سپس آب آناناس، برگ بو، فلفل سیاه و زعفران آب‌کرده را اضافه کنید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بلدرچین‌ها بپزد.

در اواخر پخت آناناس‌های خرد شده و ۲/۱ قاشق چایخوری نشاسته را که درون آب سرد حل کرد‌ه‌اید (۴/۱ پیمانه آب سرد) به بلدرچین‌ها اضافه کنید و بگذارید تا خوراک به غلظت برسد. سپس در ظرف موردنظر بریزید.


مطالب پربازدید

نظرات