بهترین قرصهای لاغری موجود در بازار ایران
خواندنی ها | 1397-04-16 | ۳۷۹۴ بازدید | نظرات
«قرص چایسبز متابولیسم را بالا میبرد، برای بهبود کیفیت پوست خوب است و مصرف آن برای افرادی که مشکل افزایش وزن دارند، میتواند گزینه مناسبی باشد چراکه به از بین رفتن چربیها کمک میکند. همچنین مصرف این دارو برای افرادی که مشکل افزایش چربی خون دارند مفید است. به هر حال تمامی این قرصها موارد مصرف متعددی دارد که افراد غیرمتخصص نباید تنها به واسطه دانستن نامشان یا اینکه فلان داروی لاغری برای یکی از اقوامشان تجویز شده و کاهش وزن خوبی داشته، خودسرانه دست به مصرفشان بزنند زیرا ممکن است به جای کاهش وزن، بیمار شوند.»
«چای سبز به خاطر ویتامین C و D فراوانی که دارد، سرشار از آنتیاکسیدان است و همین امر، روند اکسیداسیون چربی را افزایش داده و کاهش جذب رودهای مواد قندی و چرب را در پی دارد.»

ه مصرف چای سبز همزمان با فعالیتهای ورزشی بر سرعت اکسیداسیون چربی افزوده و میزان انرژی بیشتری مصرف میشود و در مجموع کاهش وزن را به دنبال دارد. به همین دلیل بد نیست افراد بالغی که قصد کاهش وزن دارند، روزانه حداکثر ۳ لیوان چای سبز بنوشند، زیرا چای سبز بهعلت داشتن کافئین ممکن است باعث بیخوابی و تکرر ادرار شود. البته افرادی که دچار اختلالات کبدی هستند، بهتر است اصلا سراغ چای سبز نروند. همچنین برای مثال افرادی که سرطان دارند، نباید همزمان با مصرف قرصهای ضدسرطان از قرصهای خانواده چای سبز هم مصرف کنند. زیرا نه تنها مشکل اضافه وزنشان حل نخواهد شد بلکه با افزایش متابولیسم، داروی ضدسرطان زودتر از تاثیر افتاده و فرد را دچار مشکلات حادتری میکند.
قرص سرکه سیب (CIDER VINEGAR)
این قرص با قرص چای سبز در یک ردیف قرار میگیرد. در واقع قرص سرکه سیب با افزایش متابولیسم بدن، میتواند در کنار رژیم غذایی صحیح و ورزش و البته با توصیه متخصص تغذیه، به کاهش وزن کمک کند. دکتر دلشاد در مورد قرص سرکه سیب نیز میگوید: «سرکه سیب هم مانند سرکههای دیگر دارای اسید استیک است و بهطور کلی مصرف سرکه از جمله سرکه سیب باعث کاهش جذب مواد چرب از رودهها میشود. اما نباید تصور کرد که این ماده به خاطر خاصیت اسیدی چربیهای ذخیره بدن را از بین میبرد. مصرف مقدار کم سرکه سیب بهصورت چاشنی غذاها یا همراه سالاد سبزیجات میتواند مفید باشد اما مصرف بیش از حد و بیرویه آن میتواند مشکلات گوارشی زیادی را برای فرد ایجاد کند.»

قرص SLIMQUICK که ترکیبی است از عصاره چای سبز و شوید، برای بیماریهای قلبی- عروقی و کاهش وزن مفید است. مکانیسم این قرص هم کاهش جذب مواد غذایی در روده و افزایش دفع است. باز هم نباید فراموش کنید که مصرف هیچ یک از این داروها بدون تجویز متخصص تغذیه توصیه نمیشود. قرصهایی که با کاهش جذب رودهای و افزایش دفع باعث کاهش وزن میشوند، فرد را در معرض کمبود ویتامینهایی قرار میدهد که توسط روده جذب میشوند. با مصرف این قرصها عمل دفع سریعتر انجام شده و روده فرصت کافی برای جذب ویتامینهای مورد نیاز بدن را نخواهد داشت.

قرصهای ونوستات و زنولیپ از مشتقات ارلیستات هستند که با مهار آنزیم لیپاز لوزالمعده مانع تجزیه چربیهای موادغذایی در رودهها شده و در هر وعده غذا ۳۰ درصد از چربیهای مصرف شده جذب نخواهد شد. با ادامه این روند بدن برای تولید انرژی مورد نیاز خود از چربیهای ذخیره استفاده کرده که این روند منجر به کاهش وزن میشود.معلوم است که این داروها در گروه چربیسوزها قرار نمیگیرند. بلکه با کاهش جذب چربی، به کاهش وزن کمک میکند. قاعدتا مصرف این داروها هم بدون مجوز پزشک متخصص تغذیه کار عاقلانهای نیست چراکه مصرف این قرصها هم مانند ارلیستات، در طولانیمدت باعث چرب شدن کبد میشود.همچنین باید بدانید که قرصهای ونوستات و زنولیپ با جلوگیری از جذب چربیها میتواند باعث نفخ شکم، اسهال چرب و کمبود ویتامینهای محلول در چربی ازجمله ویتامین Aو D، E،K شود.
دسته ای از قرصهای لاغرکننده هستند که مصرف آنها نه تنها نتیجه بخش نبوده بلکه موجب ایجاد بیماریهای مختلف میشوند. این داروها با کاهش اشتهای فرد منجر به لاغری میشوند. یکی از معروفترین داروهای این گروه «سیبوترامین» است که با نامهای «ریداکیتل» و «مریداکتیل» هم در بازار به فروش رسیده است. این دارو سالها نیز فروش بالایی در بازار دارویی داشته اما این دارو میتواند مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی را افزایش دهد. همچنین تعداد زیادی از داروهای این گروه حاوی مواد مخدری هستند که باوجود کاهش اشتها و کاهش وزن اثرات زیانباری برای فرد در پی دارند. گروه دیگری از داروهای کاهنده اشتها به نام فن فلورامین سالهاست مصرف آنها ممنوع شده و به شکل قانونی در بازار موجود نیست؛ این دارو میتواند سبب اختلالات خلقی و نیز حملات قلبی- عروقی شود.بنابراین به جرات میتوان گفت که همه داروهای کاهنده اشتها غیرمجاز هستند.
قرص ارلیستات
هر یک از داروهای کاهش وزن از راه مختلفی اثر خود را اعمال میکند. دکتر هاشمی در این زمینه از داروی «ارلیستات» به عنوان مثال یاد میکند و میگوید: «یکی از این داروها که موثرترین داروی مجاز در بازار دارویی جهان و مورد تائید سازمان غذا و داروی آمریکاست «ارلیستات» است که با برندهای مختلف توسط شرکتهای داروسازی داخلی هم تولید میشود. این دارو با تاثیر بر جذب چربیهای موجود در مواد خوراکی موجب کاهش کالری دریافتی و نهایتا کاهش وزن شده که البته مورد مصرف آن باید توسط پزشک تعیین شود تا از عوارض احتمالی آن بر کبد پیشگیری شود. چراکه اخیرا مشخص شده مصرف طولانی مدت این دارو باعث چرب شدن کبد میشود.»
نظرات