پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » بهترین خوراکیها برای پیشگیری از بیماریهای قلبی

بهترین خوراکیها برای پیشگیری از بیماریهای قلبی

سلامت | 1395-07-22 | ۶۶۲ بازدید | نظرات

بنابر اعلام انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، توصیه‌های لازم در پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی – عروقی به این شرح است:
– کاهش مصرف گوشت‌های قرمز و تاکید بر مصرف گوشت‌های سفید مانند ماهی و مرغ
– تا حد امکان از غذاهای سرخ شده و مصرف روغن‌های جامد، حیوانی و نباتی خودداری شود
– گنجاندن روغن‌های مایع نظیر زیتون، کانولا، در برنامه غذایی روزانه
– مصرف مغزها مانند گردو، بادام، پسته، فندق و … به عنوان بخشی از چربی روزانه
– کاهش مصرف نمک و فرآورده‌های غذایی شور
– مصرف ماهی حداقل دو بار در هفته
– محدود کردن مصرف غذاهایی مانند مغز، قلوه، کله و پاچه
– استفاده از سیر و پیاز به عنوان طعم دهنده‌ غذاها
– استفاده از شیر و فرآورده‌های کم چرب آن
– استفاده از نان‌های سبوس‌دار و فرآورده‌هایی که از غلات سبوس‌دار تهیه می‌شوند
– قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید
– افزایش مصرف سبزی و میوه در برنامه غذایی روزانه
– مراجعه به موقع به پزشک و متخصص تغذیه جهت بررسی وضعیت سلامت و تغذیه و پیروی از یک برنامه غذایی صحیح با توجه به ویژگی‌های فردی هر شخص
– نگهداری وزن بدن در حد طبیعی  و وجود ورزش منظم و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود داشته باشید.


مطالب پربازدید

امروز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲

نظرات