باسلوق ژله ای خوشمزه
خواندنی ها | 1399-01-21 | ۱۰۰۱ بازدید | نظرات
مواد لازم:
نشاسته گل: یک دوم لیوان
آب: یک لیوان
پودر ژله مورد نظر: یک بسته
شکر : یک لیوان
پودر ژلاتین: یک قاشق مرباخوری
آّب: سه قاشق غذاخوری
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
کف ظرف کمی آب بپاشید (من از ظرف ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم) و رویش مشما قرار بدهید و روی مشما را با روغن مایع چرب کنید.
نشاسته را با آب مخلوط کرده و از صافی رد کنید بعد پودر ژله مورد نظر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
پودر ژلاتین را با سه قاشق اب که داشتید مخلوط کرده و رویبخار کتری بگذارید تا حل شود.
حرارت مخلوط نشاسته حتما کم باشد که خامی نشاسته گرفته شود . وقتی مخلوط به غلظت رسید ژلاتین و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت بیشاری بگیرد( غلظت به حدی باید باشد که وقتی قاشق را کف ظرف می کشید مواد دیر بهم برسند).
بالافاصله داخل ظرف ریخته و بمدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بعد با چاقو یا قالب به سایز دلخواه دراورید و در پئدر نارگیل بغلتانید.
نظرات