پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » اموزش گرفتن بوی بد ماهی و خوشمزه کردن آن

اموزش گرفتن بوی بد ماهی و خوشمزه کردن آن

خواندنی ها | ۲۰ آبان۱۳۹۴ | 12011 بازدید | نظرات

image اموزش گرفتن بوی بد ماهی و خوشمزه کردن آن

درست کردن یک ماهی خوشمزه بدون بوی ضخم وبد کار هر کسی نیست… در این پست ترفندهای خوشمزه کردن ماهی و گرفتن بوی بد آن را برای شما قرار داده ایم..برای خوشبو و ترد کردن ماهی میتوان از کیوی ، سرکه ، دارچین ، جوزهندی ، جعفری ، ترخون استفاده کرد . میتوان از شب قبل یا چند ساعت قبل ماهی را در موادی که برای مزه دار کردن آماده کرده اید بخوابانید هر چه بیشتر در این ماده قرار گیرد نتیجه بهتر است برای بهتر شدن کار میتوان ماهی و مواد مطعر را درون یک کیسه قرار داد و در آن ببندید و در یخچال بگذترید.افراد زیادی از پخت غذاهای دریایی حذر می‌کنند چون معتقدند بوی بدی می‌دهد و نمی‌توانند تحمل کنند. به همین دلیل از خواصی که این نوع غذا‌ها دارند خود را محروم می‌کنند. اگر شما هم جزو این افرادید، چند راه حل ساده در این نوشتار کوتاه را برای از بین بردن بوی بد ماهی امتحان کنید.

۱ -یکی دیگر از روش‌های از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. می‌توانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پیشخوان قرار دهید.

۲ – برای از بین رفتن بوی ماهی از سینک ظرفشویی کافی است یک استکان سرکه را درون یک لیوان آب بریزید و محلول را روی سینک اسپری کنید. سپس آن را با کمک سیم ظرفشویی خوب بشویید.

۳ – طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی‌های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می‌تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.

۴ – در صورتی کــه کــف آشپزخانه‌تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می‌توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.

۵ – اگر بعد از شستن و قطعه کردن ماهی بوی ماهی روی چاقو، تخته یا ظرف‌های شما باقی ماند، می‌توانید با کمک محلول خردل زرد و آب این بو را از روی ظرف‌ها پاک کنید.
۶ – در صورتی که بوی ماهی در فضای خانه‌تان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند.


مطالب پربازدید

نظرات