پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » اموزش کباب کوبیده ی ترش غذایی دلچسب برای همه

اموزش کباب کوبیده ی ترش غذایی دلچسب برای همه

خواندنی ها | ۲ بهمن۱۳۹۴ | 7414 بازدید | نظرات

عکس, اموزش کباب کوبیده ی ترش غذایی دلچسب برای همه

این کوبیده خوشمزه را حتما و حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید…. این اموزش برای ۳ نفر و سه سیخ کوبیده قرار داده شده است اگر برای تعدادبیشتر به میزان اندازه ها را افزایش دهید.

گردوی چرخ شده : ۱۰۰ گرم
سیر : چند حبه (رنده شود)
نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم

گوشت راسته گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم
سبزی خرد شده (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا) : ۲ ق س
رب انار : ۱/۲ پیمانه
پیاز : ۱ عدد درشت

طرز تهیه کباب ترش :سیر ها را ریز خرد کنید.پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید.همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو،  سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.
بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.

دو نکته مهم برای درست کردن کباب ترش

برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.
گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.


مطالب پربازدید

امروز چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰

نظرات