اموزش پختن سوپی معجزه گر برای سلامتی از دکتر آز
خواندني ها | ۳ بهمن۱۳۹۴ | 3209 بازدید | نظرات
دکتر از روی خوردن روزانه این سوپ به عنوان یک میان وعده تاکید زیادی دارد چون نه تنها این سوپ چربی سوز است بلکه از بدن سم زدایی کرده و التهاب ها بدن را از بین می برد و مملو از ویتامین سی و پروتئین است.
مواد لازم : ( برای ۶ نفر )
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر
۱/۲ پیاز زرد ریز شده
۴ حبه سیر ، له شده
۲ عدد تره فرنگی ( فقط قسمت های سفید و سبز روشن آن را جدا کنید ) به قسمت های نیم سانتی خرد کنید
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۴ عدد هویچ وحشی متوسط ، پوست بکنید و به قسمت های ۱ سانتی حلقه حلقه کنید
۱ قاشق غذا خوری زنجبیل تازه ریز شده
۱قاشق چایخوری پودر کاری ( در صورت تمایل )
۸ فنجان عصاره مرغ کم نمک ( یا عصاره سیزیجات )
۱فنجان کوینوا یا پاستای برنجی ( در صورت تمایل )
۱ ۱/۲ فنجان برگهای کلم پیچ خرد شده
۳/۴ قاشق غذا خوری نمک دریایی ( در صورت تمایل )
۲ قاشق غذا خوری سرکه سیب
دستورالعمل :در یک ظرف بزرگ روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید . پیاز و سیر و تره فرنگی ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پیاز ها نرم شوند و تره فرنگی ها کمی قهوه ای گردند . ( حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ) هویج ها را اضافه کنید و هم حدود بیست دقیقه دیگر حرارت دهید و گاه به گاه هم بزنید .زنجبیل تازه و زیره سبز ( و کاری اگر دوست داشتید ) اضافه کنید و با هم زدن آن را بپزید . عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و حرارت دهید تا به جوش آید . حرارت را کم کنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه دیگر ریز جوش بپزد .حالا اگر مایل هستید کوینوا یا پاستای برنجی اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر هم بگذارید روی حرارت ملایم بماند . کلم را اضافه کنید و کمی نمک دریایی برای مزه دار شدن به آن اضافه کنید . تا کلم ها نرم شوند . در آخر هم سرکه سیب را اضافه کرده سوپ را در ظرف مناسب سرو نمایید .نکته : میزان انرژی برای هر نفر ۱۶۶ کالری می باشد
نظرات