پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » اموزش پختن اسفناج برای فریز کردن

اموزش پختن اسفناج برای فریز کردن

خواندنی ها | ۲۲ آبان۱۳۹۴ | 8195 بازدید | نظرات

image اموزش پختن اسفناج برای فریز کردن

اسفناج را پا کنید برای اینکار از قسمت ساقه اسفناج را جدا کنید و برگهای زرد و یا خیلی پیر را دور بریزید. سپس برگها را به دقت شسته و با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بلافاصله بعد جوشیدن آب ، حرارت را کم کنید تا اسفناج بالا نیاید. در قابلمه‌ای کوچکتر از قابلمه‌ای که روی گاز گذاشته‌اید انتخاب کنید و روی اسفناجها بگذارید. با این کار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.به محض پختن اسفناج را صاف کرده و بگذارید خنک شود سپس با ساتور آن را کوبیده ( یا با گوشت کوب) و وقتی له شد دسته بندی کنید.


مطالب پربازدید

نظرات