پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » خواندنی ها » اموزش لواشک الو در منزل بهداشتی و سریع

اموزش لواشک الو در منزل بهداشتی و سریع

خواندنی ها | ۲۵ آبان۱۳۹۴ | 14872 بازدید | نظرات

image اموزش لواشک الو در منزل بهداشتی و سریع

لواشک بهداشتی برای کودکان خود یا زنان بارداری که ویار دارند در منزل درست کنید. لواشک آلو یکی از خوشمزه و مفید ترین لواشکهاست. شما برای این لواشم به ۱ کیلو الو قرمز ، ۱/۲پیمانه آب ، نمک ، ربان یا نخ تابیده ، کاغذ نیاز دارید. نخست  آلو‌ها را بشویید و در صورت تمایل آن‌ها را نصف کنید و هسته آن‌ها را جدا کنید. شما همچنین می‌توانید از آلو کامل استفاده نمایید.    آلو‌ها را به قابلمه بزرگی منتقل نمایید و روی حرارت ملایم نمک و ۱/۲پیمانه آب به آن اضافه کنید تا مانع از ته‌گرفتن آن‌ها شود. پس از اینکه آلو‌ها کاملا له شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس بوسیله گوشت‌کوب برقی و یا مخلوط‌کن آلوها را پوره کنید. اگر از آلو کامل و با هسته استفاده کرده‌اید ، آلوها را درون سبد بریزید و با پشت قاشق آن‌ها را نرم کنید تا هسته و پوست آلو جدا شود و در نهایت پوره آلو حاصل شود.در این مرحله پوره آلو را به سینی منتقل نمایید و به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید.سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌اید به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.پس از خنک‌شدن لواشک‌ها را بوسیله پیتزا‌بر به اندازه دلخواه برش بزنید و با قرار دادن تکه کاغذی روی آن شروع به رول‌کردن آن کنید و به وسیله نخ تابیده لواشک را ببندید. اگر میخواهید لواشک شما توی پلاستیک باشد یک پلاستیک را روی سینی پهن کنید پوره اماده را روی آن مالیده و پلاستیک دوم را روی آن بگذارید.


مطالب پربازدید

نظرات