اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی
سلامت | 1395-02-05 | ۱۶۰۵ بازدید | نظرات
رب نارنج یک پاشنی دلچسب برای بیشتر غذاهای ایرانی می باشد شما میتوانید این رب را در منزل درست کنید.
برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم. سپس نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
نظرات