پیام سلام مجله آموزشی سرگرمی سینمایی » سلامت » اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

سلامت | 1395-02-05 | ۱۶۰۵ بازدید | نظرات

عکس, اموزش رب نارنج خانگی چاشنی خوشمزه غذاهای گوشتی

رب نارنج یک پاشنی دلچسب برای بیشتر غذاهای ایرانی می باشد شما میتوانید این رب را در منزل درست کنید.
برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم. سپس نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوه‌گیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود. آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطری‌های تمیز و خشک منتقل می‌کنیم.


مطالب پربازدید

نظرات